Gość dama33 Napisano Styczeń 4, 2016 Gdzie kupujecie karme dla psów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobraradamuchaniesiada Napisano Styczeń 4, 2016 Widzieliście jakieś fajne promocje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babarabaaaaa Napisano Styczeń 4, 2016 Ja kupuje w polskich sklepach jak Polomarket tam często są różne promocje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dama33 Napisano Styczeń 4, 2016 W sumie muszę sprawdzić, nigdy nie patrzyłam na takie mniejsze markety. A kupować u rzeźnika i gotować nie mam czasu ani ochoty bo jestem wegetarianką.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babarabaaaaa Napisano Styczeń 4, 2016 No nieźle.. To chyba rzeczywiście lepiej kupować :DD Mam nadzieję, że ci pomogłyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dama33 Napisano Styczeń 4, 2016 Właśnie widzę, że w gazetce Polo są jakieś promocje to pójdę zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocnabasia Napisano Styczeń 4, 2016 Ja kupuje w zoologicznym, tam mają atesty różne te karmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dama33 Napisano Styczeń 4, 2016 W zoologicznym jest trochę drogo dla mnie.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocnabasia Napisano Styczeń 4, 2016 No to prawda, trzeba się liczyć z cenami.. Ale na pewno jest dobra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach