Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość

Gdzie (poza genitaliami) lubicie byc dotykani przez kobiete aby poczuc sie blogo? Chodzi mi o uczucie ciepla i bliskosci, polaczonego z przyjemnoscia fizyczna, nawet seksualna, ale nie w oczywisty sposob. Takie, ktore sprawia, ze chcecie sie kobiecie poddac i oddac, ze czujecie sie slabi i czujecie jak mali chlopcy. Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gośćnikt
jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie plecy :)

Gość gość
w prostate

Gość gość
Jeśli chodzi o pieszczoty i dotyk, to my mężczyźni niewiele pod tym względem różnimy się od kobiet. Smyranie po plecach chyba dla każdego jest przyjemne, podobnie jest z karkiem i bokiem szyi, brzuch, sutki, drapanie po głowie również jest miłe, itp...

Gość gość
No proszę, a jednak są kobiety którym zależy na przyjemności faceta i które chcą się czegoś o nas dowiedzieć, bo większość niestety myśli ze facet składa się wyłącznie z penisa. I zgodzę się z gościem wyżej, że pod tym względem jesteśmy podobni do kobiet, choć wielu facetów nawet o tym nie wie, bo nigdy tego nie doświadczyli.

Gość gość
Dziekuje za odzew. A no sa takie :) Jaka to przyjemnosc tylko brac? A sprowadzanie mezczyzny tylko do dodatku do penisa to w moim przekonaniu wymowka dla leniwych egoistek bez wyobrazni i polotu. Ja uwielbiam sprawiac przyjemnosc mezczyznie, wlasnie niekoniecznie w oczywisty sposob. I zgadzam sie Toba gosciu, ze wielu nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, ile przyjemnosci moze dac 'niekonwencjonalna' pieszczota. Ostatnio wlasnie bylam na pierwszej randce i zaczelismy sie bawic wspolnie naszymi dlonmi. Ja 'zanurkowalam' swoimi wglab jego rekawow i delikatnie masowalam i gladzilam jego przedramiona. Facet oszalal. Teraz pisze mi, ze chce jeszcze wlasnie tego dotyku, ze teskni za moimi pieszczotami przedramion (!) No i stad moje pytanie. Szukam inspiracji i wskazowek. Ja wlasnie kieruje sie tym, co sama lubie, ale wiadomo, ze kazdy jest inny, no i podobno mezczyzni maja mniej zakonczen nerwowych na skorze, wiec moge bladzic. Dlatego konkretne przyklady sa dla mnie na wage zlota :)

Gość gość
Nieważne gdzie będziesz go dotykać, bo sam delikatny dotyk jest już cholernie przyjemny, więc rób to na co sama masz ochotę :)

Gość gość
Zdecydowanie delikatne głaskanie głowy i drapanie pleców... Mrrrrauuuu!!:D:D:D

Gość gość
My faceci to straszne pieszczochy, lubimy być głaskani, drapani, itd. Nie ważne gdzie, ważne aby robić to z uczuciem i wyczuciem. Uczcie się drogie Panie od autorki, a w zamian otrzymacie to samo i faceci będą wobec was lojalni i wierni, bo gdy kobieta dba o swojego faceta, to on nie ma potrzeby szukania wrażeń na boku, nie tylko seks się dla nas liczy, pieszczoty również są bardzo wskazane, bo dotyk każdemu daje poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
inaccessible89 - nie zastanawialam sie nad tym. Nie wiem czy mezczyzna w mezczyznie potrafi wyzwolic takie odczucia jak kobieta w mezczyznie hetero. Bo chodzi mi o odczucia fizyczno - psychiczne ( tzn. w kobiecie uaktywniaja sie w takich sytuacjach instynkty niemal macierzynskie i ta energia jest odbierana przez mezczyzne, ktory moze opuscic garde i poczuc sie bezpiecznie, blogo).

Gość gość
Znow homos sie lansuje ze swoimi dewiacjami.

Gość gość
On się czuje blogo jak mu facet zapakuje dłoń po łokieć i obiągnie z połykiem. To najlepsza opcja dla faceta niestety większość nie będzie miała możliwości takiego mega spustu.

Gość gość
Geje wam nie pasują, napaleńcy hetero tez nie. Wam sie nigdy nie dogodzi. Tylko hejt was jara.

Gość gość
Bylabym naprawde wdzieczna szanownym Panom za ograniczenie sie do merytorycznych wypowiedzi :)

Gość gość
Uwielbiam pieszczochów :)

Gość gość
Każdy facet to pieszczoch, tylko wy chcecie twardzieli, bo pieszczoch kojarzy wam się z kimś słabym, więc musimy udawać macho, choć często wcale nie mamy na to ochoty.

Gość gość
Mój mąż uwielbia jak kąsam go za płatki uszu :)