Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlolox

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość xlolox

Hej. Piszę tutaj ponieważ mam problem. Nie mogłam znaleźć nic podobnego dlatego pisze sama. A więc dnia 23-27 miałam okres, 1 stycznia kochałam się z chłopakiem. Teoretycznie nie miałam dni płodnych. Tej nocy kochalismy się 2 razy (mozna powiedziec ze prawie pod rzad) oczywiscie za kazdym razem z prezerwatywą. Wytrysk był ale na zewnątrz, prezerwatywa nie była pęknięta ani nic, tylko strasznie się boje. Mam jakieś dziwne przeczucia, po prostu nic od tamtej pory innego nie robię, tylko myślę o tym że mogę być w ciąży. Dzien po stosunku miałam jakiś dziwny sluz taki przezroczysto-bialy, wczesniej nic takiego u siebie nie zaobserwowałam, czym to moze byc spowodowane ? Myślałam, że to może śluz płodny, tylko nie mam pewności. Przepraszam ale jestem zielona w tych sprawach. Wiem, że zaraz zaczną się hejty, ze po co się biorę za seks i wgl. Skoro nic nie wiem. Powiedzcie mi czy w takiej sytuacji jest jakas szansa na zajście w ciążę? Skoro stosunek był z prezerwatywa i z wytryskiem na zewnątrz ?

Gość gość
Małe szanse. Wyluzuj. Ja spałam milion razy nawet w dni "płodne" z mężem..przed małżeństwem 4 lata na przerywanym. Mam planowaną córcię. Ale to ja..Ty po tej stresującej sytuacji więcej tak nie rób.

Gość gość
Słuchaj, widzę, że jestem zielona, ale nie martw się już teraz zupełnie. Jak była prezerwatywa nie pęknięta to NIE MA SZANS na ciążę!!! Dodam, że po stosunku często jest tak, że się śluz zmienia etc. więc na śluz nie patrz. Poza tym plemniki mogą żyć ze 3-4 dni w organizmie kobiety więc jakby chciał dożyć do owulacji to by dożył, ale jesli była prezerwatywa i nie pękła, to rozumiem, że stres jest ale nie potrzrebnie naprawdę. Ja za młodu kiedyś nawet nie uprawiałam klasycznego seksu, a byłam taka zielona, że się zestresowałam, że zajdę w ciążę i okresu przez 2 miesiące z nerwów nie miałam, dlatego wrzuć na luz. dzidzi u ciebie nie będzie nie ma opcji!!!

Gość znajdzlekarza
mysle ze nie ma powodow zeby sie martwic,do zaplodnienia nie doszlo. Jednak jesli masz obawy zrob za kilka dnia test albo udaj sie do lekarza. Jesli szukasz ginekologa poszukaj tutaj http://znajdzlekarza.pl/ginekolog/0