Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyznom przeszkadzają?

Polecane posty

Gość gość
E tam p********ie. Jestem od lat ze swoim facetem i liżemy sobie d**y i wszystko co możliwe, połykam obciągam on mi liże ile chcę, liże mnie po d***e i czuje się spełniona kobietą. Połykam też bo to mnie kręci.

Gość prawictwo pospolite 152
mi mnie to obojętne .. Rozstepy czy cellulit mi nie przeszkadza , ale pod warunkiem ze nie jest jakiś mocno widoczny

Gość gość
Dla twojej wiadomosci z 21.35 z 10 % moze nie uprawia takiego sexu:) wiec nie wyjezdzaj mi tu ze swoimi statystykami. Nawet wsrod swoich znajomych nie znamy osob ktore uwazaja to za ,,brak szacunku do zon" a no i nieodpowiedziales mi na pytanie-czy ty zaspokajasz swoja partnerke w ten sposob? Jesli nie to na 100% za jakis czas jesli nie zmienisz podejscia to od ciebie odejdzie do takiego ktory jej takie atrakcje zapewni a nie tylko nudny sex. Jestes mlodziutki bo masz tylko 26lat. Autorko jesli chodzi o brzuch to mozesz zastosowac kilka trikow ktore dodatkowo zapewnia wam fajne przezycia w sypalni:) np mozesz kupic body ktore brzuch przysloni a jest na tyle wygodne ze w kroku rozepnie ci je partner,biust moze odslonic. Albo sa gorsety tylko na brzuch itp.mozesz kochac sie przy swiecach,lampce,tv wtedy swiatlo jest na plus dla ciebie bo czujesz sie bardziej komfortowo. A dziecko masz z obecnym partnerem czy po prostu boisz sie nowego? Bo to tez troche zmienia

Gość gość
no właśnie wstydzę się przed nowym. Wiadomo, że jeśli to ojciec dziecka to patrzy na kobietę inaczej. A taki nowy to raczej chciałby gładką:-(

Gość gość
Mi by nie przeszkadzało

Gość gość
gość dziś Oczywiście że zaspokajam moja partnerka jest bardzo zadowolona a te 50% jest realią tobie się wydaje, że każdy uprawia seks oralny ? mylisz się bardzo

Gość gość
Wiesz co wydaje mi sie ze jesli to dojrzaly facet a Ty nie bedziesz przezywac-zobacz jaki nam brzuch itp to on na to nie bedzie az tak zwracal uwagi.no i tak jak mowilam wczesniej jakis gorset itp i sprawa bedzie zalatwiona;) glowa do gory. A gdzie zniknal nasz pan od wzbraniania sexu oralnego?bo nadal niwodpowiedzial mi na pytanie-czy zadowala oralnie swoja patrnerke

Gość gość
Ja mam swoje zdanie jeśli chodzi o seks oralny i powinnaś uszanować, że myśle inaczej ? Nie chce skrzywdzić kobiety swojego życia :)

Gość gość
a ty mi chcesz wmówić, że mnie zdradzi wolne żarty :)

Gość gość
O pojawiles sie,no popatrz to mamy zle dane albo ty zyjesz w innej galaktyce no ale mlody jestes to zrozumiale,wiec jesli jej to robisz to zwracam honor haha pownie sie cieszy ze znalazla takiego jelenia. No i wlasnie podniosles statystyke bo rowniez uprawiasz sex oralny. No i dla twojej wiadomosci wychodzi na to ze ludzie strasznie sie nie szanuja

Gość gość
Zakochanym facetom to nie przeszkadza.

Gość gość
gość dziś nie uprawiam seksu oralnego ani w jedną ani w druga stronę :)

Gość gość
Nie zauwazylam zenys ty szanowal zdanie innych wiec nie dziw sie ze ktos nieszanuje twojego. Ale no zaraz racja bo po co masz mnie szanowac jesli moj wlasny maz mnie nieszanuje i mezowie moich kolezanek i znajomych tez przeciez ich nie szanuja.to jest tylko twoje zdanie wyssane z palca. Ale zaraz zaraz twoja dziewczyna rowniez cie nieszanuje skoro dane ci lizac

Gość gość
to że ty widzisz inaczej rozumiem ale ja myślę zupełnie inaczej związek nie opiera się tylko na seksie. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś przecież cię szanuje ale tu chodzi o to że mężczyzni was nie szanują w ten sposób wykorzystując.

Gość gość
A gdzie ja napisalam ze zwiazek opiera sie tylko na sexie? Nienapisalam bo tak nie uwazam,bo moj zwiazek to normalna zdrowa rodzina,a to ze zaspokajamy sie oralnie to dodatek do naszego normalnego zycia. No i widzisz nadal mnie nie szanujesz bo nieszanujesz tego ze ja mam inne zdanie,maz mnie szanuje bo inaczej niebylby moim mezem,wykorzystana sie nie czuje,moze ja tez go nieszanuje bo daje mu do lizania?

Gość gość
A skąd wiesz,że czujemy się wykorzystywane? Nie dorabiaj sobie ideologii. Mowiwy tu o oralu za obopólną zgodą. Co więcej... gdy sprawia to przyjemnośc również obu stronom. Inaczej to wygląda gdy mężczyzna zmusza kobietę. To jest brak szacunku. Mylisz pojęcia . I żeby nie było,jestem kobieta.

Gość gość
Kolega pisał że jest 26 lat w związku. Ale mniejsza. Ma takie spojrzenie , jego sprawa. A ja-autorka muszę chyba popracować nad samooceną:-)

Gość gość
moja dziewczyna jest dziewicą i sama zapytala czy moze go brac do ust i jak cos to chce wytrysk w ustach :-/

Gość gość
22.59 brawo i o to mi chodzilo. Lepiej ujac tego nie moglas

Gość gość
A ja się zgadzam z gościem co nie lubi oralnego. To jest obrzydliwe i poniżające zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Jesteśmy ludźmi a nie zwierzętami :o Jakby co jestem kobietą, po 30-stce.

Gość gość
Zwierzęta sobie nie liza bo tak nie potrafią i bzykaja sie tylko w celu zapłodnienia raz czy dwa do roku

Gość gość
To moja ma farta bo liżę ją od wielu lat po wszystkim i ciągłe jej mało.

Gość gość
a co to, siła przeżyć zależy od oralu?? nigdy w życiu, a każdy ma prawo robić co chce. można kobietę po wyrze ciągać, walić jak młot pneumatyczny, wywracać, pchać we wszystkie dziury przez kilka godzin, a jej sąsiadka pod kołderką po cichu na łyżeczki może mieć o wiele lepsze odloty. spieranie sie że jak ktoś komuś pcha w inna dziurę jest lepszy od tego co nie pcha jest bez sensu. a te tam rozstępy, ależ skąd, normalnemu mężczyźnie nie przeszkadzają o ile kobieta ogólnie jest w miarę do rzeczy. ogólnie do rzeczy to mniej chodzi o wygląd, bardziej o seksapil.

Gość gość
gość dziś oj liżą liżą :p może z tego powodu że nie posiadają rąk. I taka ciekawostka, że liżą się nie tylko podczas rui :) A ludzie mają zręczne dłonie i dzięki temu nie muszą pchać jęzora w okolice które nie tylko służą do seksu ale też do wydalania :p

Gość Weronika33Weronika
Niestety , zgodzę się z gościem z 8.02 Nie ważne są rozstępy, obwisły brzuch czy piersi , ważny jest seksapil, osoba , to jaka jest w Tobie kobiecość a nie wygląd zewnętrzny. Głupie stereotypy, że kobieta musi być szczupła, wiecznie wymalowana jak lala, w pończoszkach itp. BZDURA!!! Jestem 10 lat po ślubie, mam 33 lata, dwójkę dzieci. Zawsze zadbana, uśmiechnęta, do tańca i do różańca, ale gruba!! I co z tego?? Od razu gorsza?? Nic podobnego! Mój małżonek zawsze mi prawi komplementy, i mówi że ciągle go pociągam. Urodziłam mu dwójkę cudownych dzieci, wykarmiłam , wychowałam itp. Szanuje mnie i okazuje mi to na codzień. Również w łóżku. Nie pozwala mi na to, bym robiła mu loda. Chociaż kiedyś go o to pytałam i wielokrotnie namawiałam (niekoniecznie szczerze). Również on mnie nie robi minetki, bo ..... nie chcę! Seks oralny nie jest nam potrzebny! Kochamy się na różne sposoby, fantazjujemy i wydziwiamy w sypialni jak tylko się da! Mamy cudowny seks i cudowną miłość! Nie trzeba nam więcej! Ale to niestety wiele zależy od Was, ludzie! Od Waszego podejścia, wychowania, szacunku.... Taka prawda....

Gość gość
Dziękuję za odp. Jednak nadal mówicie o reakcji mężów, ojców waszych dzieci. A mnie interesuje reakcja nowego partnera, który poznaje taką już nieco " zniszczoną " kobietę...

Gość gość
Mi nie przeszkadza. Uśmiech, otwartość to podstawa

Gość gość
Piszcie, bo też jestem ciekawa