Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex prawiczka z dziewicą musi być żałosny

Polecane posty

Gość gość

Kończy się po 10 sekundach zażenowaniem z obu stron

Gość gość
sex dziewicy z prawiczkiem to cos pieknego tylko k****a woli sponsora kreatywnego

Gość gość
bylem prawiczkiem a ona nie byla dziewica i bylo ok, trwalo kilkanascie minut lub dluzej, nie zorientowala sie ;-)

Gość gość
Oj dziewczyno mylisz się całkowicie. Uprawiałam seks z prawiczkiem i był lepszy niż wcześniejszy doświadczony. Seks to nie od tak wejście w kobietę i wykonywanie ruchów posuwistych. Mężczyzna, który jest prawiczkiem może nie czuć się tak pewnie jak doświadczony ale to może nadrobić pozytywne nastawienie partnerki no i jak kobieta jest kłodą to seks nigdy nie będzie super. Seks to zabawa dla dwojga (lub więcej) i każdy powinien być aktywny by seks był najbardziej efektywny. Lepszy mężczyzna bez doświadczeń, który zachwyca się ciałem partnerki i jest chętny na "zabawę" niż taki co ma jakieś niefajne doświadczenia np. seks przygodny z dziewczynami z klubów czy dyskotek.

Gość gość
śmieszne są te mity że prawiczek kończy po 10 sekundach a wychodzi zupełnie inaczej

Gość gość
albo prawiczek ktory ma kobiety za najgorsze zlo bo mu zadna nie dała

Gość gość
To może ja babcia się wypowiem. Sex trzeba lubić . Jak się jest 23l etnim prawiczkiem prawdopodobnie nie sex odgrywa ważną rolę w naszym życiu i w połączeniu z dziewicą może być powodem jeszcze większej frustracji. Weźmy na przykład faceta który za grosz nie ma poczucia rytmu ma nieskoordynowane ruchy w tańcu,jak już tańczy z partnerką to wyszarpuje jej ręce ze stawów. Załóżmy że facet ten ma 23 lata nigdy nie uprawiał sexu. Załóżmy też (dla pewności) że jet przystojny. Każda dziewica, nawet ta ze skłonnościami do rozwiązłości pójdzie po sexie z wyżej wymienionym jegomościem do klasztoru. Tak to wygląda w skrócie.

Gość gość
gość dziś Widać starucho, że mimo wieku niczego się nie nauczyłaś! Współczuje tym, którzy cie posuwali.

Gość gość
Oj dobra pravik wyluzuj. Prędzej czy później zrozumiesz te zależności. A widocznie za dobrze ci w życiu i wszystko na tacy dostajesz że obrażasz mnie za dzielenie się doświadczeniami życiowymi. Pamiętaj że sam ich nie posiadasz.

Gość
Eee nie przesadzaj. Wcale nie skonczyliśmy po 10 sekundach. :D

Gość gość
gość dziś G****o wiesz i g****o widziałaś! I skąd szmato niby wnioskujesz, że jestem prawiczkiem ? Bo się z tobą nie zgadzam hehe idź zażyj leki na głowę i płyń stąd bo tu rozmawiają młodzi ludzie a nie jakieś muzealne rupiecie.

Gość gość
A kto wymyśla większość tego typu tematów na kafe? Myślisz że jak się nie podpiszesz to nie widzę kto pisze? Nie sprowokujesz mnie bo nic dla mnie nie znaczysz, podobnie kafe A wiedzieć tyle ile ja wiem, chciałbyś i może wpłynęłoby to na frekwencję na forum a tak to widzisz-założyłeś temat i zdechł.

Gość gość
Nie ja założyłem temat starucho. A takie tematy zwykle zakładają jakieś psychiczne kobiety co mają obsesje na punkcie niedoświadczonych mężczyzn tak jak ty i takie jak ty nie powinny mieć prawa wchodzić na fora internetowe.

Gość gość
Nie sfrutrowane kobiety, tylko ja wczoraj po pijaku, nie wiem co mnie tkneło, przepraszam

Gość gość
up

Gość gość
p****le z całą pewnością wydłużyły czas pierwszego seksu prawiczka