Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olałem ją dwa razy a nie mogę zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu to zrobiłem, miałem jakieś wątpliwości a przecież nic jej nie brakowało i podobała mi się. Po drugim razie ona się nieźle wkurzyła i mnie zbeształa. Nie odezwałem się wtedy i od tego czasu nie ma między nami kontaktu, a ja nie umiem zapomnieć.

Gość gość
ZNAM TO. Nic nowego.

Gość gość
tzn?

Gość gość
tzn. jak ją olałeś - ona Cię gdzieś zapraszała i nie chciałeś ? czy byliście parą i ją olałeś ? Może jesteś nieśmiały ? Może bałeś się , że ona chce czegoś poważnego, a Ty nie chciałeś na poważnie ?

Gość gość
Niby byliśmy parą ale krótko, jej zależało a ja nie wiem czemu dałem nogę.

Gość gość
masz to co chciales

Gość gość
No dobrze, ale co to znaczy, że ją olałeś ? Ona miała jakieś oczekiwania i nie starałeś się np. nie poświęcałeś jej czasu ? Myślisz, że teraz byłoby inaczej ? Może po prostu nie pasujecie do siebie, a Ty wspominasz to, że dostałeś od niej trochę serca i nie dałeś wiele w zamian - może to po prostu wyrzuty sumienia. Pomyśl, bo nie wiem czy teraz byłoby inaczej

Gość gość
Tak ona miała oczekiwania że nasz związek będzie się normlanie rozwijał, a ja spieprzyłem. Nie rozumiem siebie samego, bo olewam a potem żałuję.

Gość gość
Historia jakich wiele.

Gość gość
gość dziś zawsze możesz próbować naprawić - daj sobie szanse. Ale wcześniej rozważ swoje powody, dlaczego nawaliłeś i pomyśl , czy dzisiaj, jak dostaniesz szansę, nie będzie podobnie ?

Gość gość
Nie nadajesz się życia się z drugą osobą. zrozum to.

Gość gość
Por***ałbyś i nagle sobie o niej przypomniałeś kretynie?

Gość gość
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bzyknales ja i ogłosiłes ewakuację. Brawo! Zapodaj jej powtórkę i znów sie ewakuuj ;)

Gość gość
czlowieku najpierw ogarnij sie sam, swoja psychike, zanim wchodzisz w relacje z druga osoba. skrzywdziles ta dziewczyne, a teraz jedyne co to uzalasz sie nad soba:o

Gość gość
gdzie rodza sie takie beznadziejne typy nie rob nikomu co tobie niemile!

Gość gość
Ktoś tutaj dobrze napisał abyś autorze najpierw pomyślał sam nad swoją psychiką i swoim podejściem do życia i do drugiej osoby bo prawda jest taka że namieszałeś jej w głowie i rzuciłeś w odstawke nie wiem niby nie ma rzeczy niemożliwych być może ona nadal czeka na ciebie spróbuj sie jakoś tego dowiedzieć bo jest jeszcze taka opcja że laska odcierpiała swoje i teraz jest z kim innym.

Gość gość
I niech będzie z kimś innym. O to właśnie chodzi żeby ruszyła dupę. Powinna mu za to dziękować na kolanach.

Gość gość
jest również taka opcja ze ona jest szczesliwa z kimś innym i jest ci wrecz wdzieczna gdzieś tam w podświadomości że ja wtedy olałeś a może być zupełnie odwrotnie, dziewczyna nadal cierpi i nadal ją to boli bo powiedzmy sobie szczerze każde lanie jeżeli jednej ze stron zaczeło zalezeć cholernie boli.

Gość gość
Musi boleć kiedy inny ssie jej łechtaczkę nie tak jak powinien.

Gość gość
ja byłam w dokładnie takiej sytuacji jak ta dziewczyna i powiem Ci autorze, że do pewnego czasu czekałam, myślałam. Chciałam, żeby sobie przemyślał i zrozumiał. Tak się stało ale ja już wtedy to wszystko przebolałam i było zbyt późno. Zrozumiałam, że może kiedyś będę szczęśliwa ale już nie z nim

Gość gość
Aotorze powiem ci tak- Miałeś zjebałeś to teraz cierp i rozmyślaj.