Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kubki termiczne ,macie jakieś godne polecenia?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić kubek zamykany bez rączki ale żeby długo trzymał ciepło i nie kapal. .. macie jakieś godne polecenia? Story internetowe albo sklepy stacjonarne? Fajnie jakby były z napisami itd :D

Gość gość
Contigo.

Gość gość
duzy wybór, jesli chodzi o kubki termiczne ( i inne naczynia też) jest jeszcze w http://tadar.pl/63-kubki-termiczne - ja mam model orange (bez raczki) i fajnie sie sprawdza.

Gość gość
Ją kupiłam zwykły kubek na www.vitaminum.pl i sobie zachwalam ten zakup. Co do kubków termicznych to ciężko dostać dobry, dobrej jakości i korzystnej ceny. Za to kubek z grubej ceramiki i ładnym nadrukiem na pewno znajdzie swoje zastosowanie i w pracy i w domu:)

Gość gość
też kupowałam kubek termiczny w porcelana24.pl :) super się sprawdza, prawda? A do tego ja jeszcze kupiłam go jakoś mega tanio bo był w promocji :)

Gość gość
Bardzo szczelne są kubki termiczne które Camelbak produkuje. Swój zamawiałam internetowo przez sklep na www.sportmix.pl/marka_camelbak/kubki-termiczne-camelbak/. Bardzo fajny kontakt z obsługą, można było o wszystko dopytać, wysyłkę zrobili ekspresowo – kubek mi się sprawdza na co dzień jak kawę biorę do pracy.