Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stilk

Brak okresu i co teraz?

Polecane posty

Gość Stilk

Cześć dziewczyny :) Otóż mam pewien problem. Mój okres spóźnia się o ponad 2 tygodnie. 3 tyg temu byłam u ginekologa, powiedział że wszystko ok, obraz II fazy cyklu. Myślałam że przyjdzie, że spóźnia się ze stresu czy coś. Dla pewności wykonałam 2 testy "domowe" a także stężenie gonadotropiny we krwi. Wszystko wyszło negatywne. Od jakiś 2 tyg jestem też osłabiona, czasem zakręci mi się w głowie (przy intensywnym wysiłku). Podbrzusze mnie nie boli, tak samo piersi. Zauważyłam obniżone libido i bolesność macicy podczas stosunku. Ktoś miał podobny problem?

Gość gość
Okres z tych regularnych czy przychodzi jak chce? Wg mnie idz do ginekologa. Dostaniesz lek na wywołanie. Może infekcja jakas

Gość gość
Tak . Dwa razy. Najpierw syn potem córka

Gość gość
Skoro beta negatywna to autorka w ciąży nie jest. Prędzej nadzerka czy coś. Jak boli przy seksie to cos nie gra

Gość stilk
Zawsze regularne 21 dni, owszem gin wspominał mi o nadżerce aczkolwiek powiedział że jest na tyle mała że nie wymaga leczenia.

Gość gość
21? Masakra dwa okresy w miesiącu. Może się wydłuża. Powinnaś iść do gina.

Gość gość
Robilas morfologie? Z zelazem ok? Przy tak częstym wykrwawianiu o anemie nie trudno

Gość stilk
Morfologia, ob w porządku, kontroluje to przynajmniej 2 razy w roku. Ostatnia z miesiąc temu, wcześniej z 4 mies. Hgb lekko poniżej normy ale to kwestia operacji z sierpnia i gojenia kości. Wiem upierdliwa sprawa z tymi okresami no ale cóż :/ taki organizm. Ale czy nie powinno to najwyżej kilka dni?