Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe penisy są odrzucające

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda i nic tego nie zmieni :o uwielbiam duże, nawet bardzo duże. Małe kompletnie nie podniecają...

Gość gość
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i kogo to obchodzi rozr****** piczo:classic_cool: twoje zdanie jest tyle warte 😴 co guano :classic_cool:

Gość gość
uwazaj bo zaraz posiadacze maluchów zaczną krzyczeć :D niektorzy faceci są smieszni, nie chcą płaskich kobiet lub z malymi cyckami, mowią ze takie sa niekobiece, brzydkie, ble... a jak dziewczyna pisze ze lubi wciąz do reki duzą gruba maczuge ;) to zaraz szczekają jak kundle ze ma wiadro zamiast pochwy, ze jest dziwką, kurwą, kazą jej jechac do arabow i murzynów haha ;) sfrustrowani nieudacznicy

Gość gość
Ja bym sprawil ze polubilabys mniejsze.tluk bym cie tak dlugo az bys powiedziala kocham male.

Gość gość
Ja mam 17 cm i jestem z tego dumny 20 kilku centymetrowiec tylko kobiecie krzywdę może zrobić. Ogólnie rzecz biorąc i tak liczą się umiejętności.

Gość gość
17 to mały !! jest odrażajacy.!!!!! obrzydliwy kurkuciel

Gość gość
Fajne sa.Ja lubię się wybrać czasami do sauny aby sobie pooglądać fajnych facetów.śmiesznie im się majtaja gdy chodzą.

Gość gość
gość wczoraj uwazaj bo zaraz posiadacze maluchów zaczną krzyczeć smiech.gif niektorzy faceci są smieszni, nie chcą płaskich kobiet lub z malymi cyckami, mowią ze takie sa niekobiece, brzydkie, ble... a jak dziewczyna pisze ze lubi wciąz do reki duzą gruba maczuge oczko.gif to zaraz szczekają jak kundle ze ma wiadro zamiast pochwy, ze jest dziwką, k**wą, kazą jej jechac do arabow i murzynów haha oczko.gif sfrustrowani nieudacznicy x Wiesz że jest duża szansa że jesteś owocem który wystrzelił z małego pindola?:D:D przyjdź na swoim niebieskim nicku przegrywie stoczymy bitwę na argumenty :classic_cool:

Gość gość
gość wczoraj uwazaj bo zaraz posiadacze maluchów zaczną krzyczeć smiech.gif niektorzy faceci są smieszni, nie chcą płaskich kobiet lub z malymi cyckami, mowią ze takie sa niekobiece, brzydkie, ble... a jak dziewczyna pisze ze lubi wciąz do reki duzą gruba maczuge oczko.gif to zaraz szczekają jak kundle ze ma wiadro zamiast pochwy, ze jest dziwką, k**wą, kazą jej jechac do arabow i murzynów haha oczko.gif sfrustrowani nieudacznicy x Wiesz że jest duża szansa że jesteś owocem który wystrzelił z małego pindola?:D:D przyjdź na swoim niebieskim nicku przegrywie stoczymy bitwę na argumenty :classic_cool:

Gość gość
Te wielkie rozjechane c**y muszą mieć coś większego. Ładna buzia i taka wielka c**a, straszne.

Gość gość
Jak kobieta waży powyżej 100kg to potrzebuje większego. A jak waży 45kg to te 20cm może tylko w d..pkę.

Gość gość
Walniesz w stol nozece sie odezwa :D mój chlopak ma średniego . Jak jestem bardzo bardzo podniecona to go czuje, a jak tak średnio chce mi sie bzykać to ten fjut nie sprawia mi przyjemnosci.

Gość gość
Zmień chłopaka zanim będzie za późno. ;)

Gość gość
Waze 56kg . Jestem drobnej postury tluku i Male fjuty nie sprawiają mi przyjemnosci. A dlaczego? Bo są idioto Male i zadne rzniecie nie wiadomo jakie tego nie odmieni. Pzdr.

Gość gość
Nie mam potrzeby go zmieniać :) kocham go i jestem zanim :-) a jak nie penis to palec ;)

Gość gość
ja jestem dumnym posiadaczem 19 cm i na nic nie narzekam. Kobietki kochaja mnie.

Gość gość
autorka ma racje tylko duze !!! sa podniecajace , z******te uczucie bawic sie duza palka mmmm

Gość gość
Ale wy się matołki dajecie prowokować tematami zakładanymi przez prawików i nieudacznice, które nigdy nagiego faceta na żywo nie widziały :P

Gość gość
Dziewczyna moze mieć Male cycki, ok ale facet fiuta musi mieć porządnego ! Wielkiego i soczystego żeby aż cieklo z niego , nabrzmialeglo mmmm. Wsadzilabym sobie teraz takiego do swojej dziurki i bym go ujezdzala, żeby aż zrzygal sie <3

Gość gość
A jam mam 25cm i wchodzi aż pod gardło. ;P

Gość gość
marna prowokacja mam małego w zwisie(naprawdę małego)a we wzwodzie jest średni 14,5cm i jestem zadowolony kobiety (niektóre)twierdzą że idealny więc jak ktoś lubi duże niech lubi ale niech nie pierniczy głupot na forum poza tym mam kumpli którzy mają po 12 -14 w zwisie a jak im stanie to max 2 cm mi przynajmniej powiększa się o 7-8 cm

Gość gość
Wolisz taką k*****m po ryju a ta ssie jak pelikan.

Gość mam 20 cm
i mówie wam :classic_cool: ciasna cipka to jest to a nie takie ror****ne które az chluupią :classic_cool: ffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noga je pchasz i nie wiesz co jest grane a ciasna to masakra ..ufff i trzeba uwazac.. dbac jeszcze bardziej :classic_cool: o jej konfort a to motywuje by bardziej jej bylo dobrze :classic_cool:

Gość gość
nie lubię ciasnych bo za szybko dochodzę wolę mocno wilgotne luźne

Gość gość
Mi wsio rawno czy luz czy ciasno byle by było smarowanie

Gość gość
Luzna cipke maja kobiety które rodzily naturalnie dzieci (bardzo luzna) , a i które mialy facetow z krzywymi fiutami. Tyle na ten temat. Jak babka nie miala krzywego i nie rodzila. Ma ciasniutka brzoskwinke <3

Gość gość
Ja mam 16cm i moja żona kiedyś pragneła trójkąt z murzynem zrobiliśmy to, on miał 24cm i żona powiedziała że woli mojego bo nic poza bólem od murzyna nie czuła... Kobieca pochwa nie przyjmie takiego penisa nie czuje rozkoszy

Gość gość
Penis <13 cm to kalectwo. Taka prawda 🖐️