Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerf bez matury

Znajomi, których znam osobiście usuwają mnie z fejsbuka

Polecane posty

Gość gość
no i?

Gość gość
O gowno.

Gość gość
No to jak popierasz pis, to nie rozumiem czym się dziwisz. Naród już w zasadzie przyznał że się w wyborach pomylił. Tylko nie wyliczył ile ta pomyłka będzie kosztować. Poglądy chwalebne względem pis nie są zbyt poważane. Głosowały masy na populizm ;)

Gość gość
europa proponuje Polsce podwyzke placy minimalnej z 400 euro na 408 za rok :)

Dałam link, który jasno mówi, że jestem przeciwna in vitro. Link, który jasno mówi, że HGW jest potworem bo zwolniła dr. Chazana, link, w którym napisano, że 99% ufa szydło i dudzie oraz zdjęcie z napisem, że kocham pana kaczyńskiego.

Gość gość84
Problem polega na tym, że Polacy po raz kolejny dali d**y przy urnach...Zamiast zagłosować na antysystemowców i odciąć wreszcie świnie od koryta to oni najpierw zagłosowali na PiS, a potem popłakali się i teraz idą niczym stado baranów za ludźmi pokroi Petru, dawni i obecni POwczycy, hołota z PSL, lewactwo (Nowacka) itp. W tej sytuacji to już PiS lepszy, choć wyborcą PiS-u nie jestem i raczej nie będę.

Gość gość
Na PiS głosowala patola zeby dostać pinset na dziecko. Ich nie obchodzi dobro kraju, ważne ze kasiore im obiecali, jalmuzne dla tępych ubogich

Gość gość
No

Gość gość
Wcale cały naród nie uważa że popełnił błąd w tych wyborach, skąd takie dane, z tele/wizji pub/licznej? Przecież każdy trochę lepiej ogarnięty wie, że tv/publiczna jest w rękach lewi/cowców a oni zawsze będą wmawiać ludziom ich własne poglądy, bo nie podoba im się, że tracą wpływy i stołki i że jeszcze ktoś śmie ich rozliczać za przeszłe machlojki. Szczekają i wyją jak zwierzęta odrywane od kory/ta.... Czy Ty w ogóle znasz np. coś takiego jak niezalezna /pl lub TVrepublika? czy potrafisz tylko powtarzać słowo w słowo to, co mówią w głównych serwisach informacyjnych??