Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn jest pedofilem

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj była u mnie koleżanka ze swoją córką. Mój siedemnastoletni syn zaproponował że ją czymś zajmie. No i stało się coś potwornego!!! Wchodzimy do pokoju a on leży z nią na łóżku i całuje w szyję!!! To mój syn i nie chce żeby miał kłopoty, koleżanka jest zdenerwowana i gdyby mnie tam nie było pewnie by się na niego rzuciła. Ona chce złożyć zeznanie na policje o molestowanie, ale czy jest się czym martwić?

Gość gość
ile lat ma dziewczynka?

Gość gość
i odnosnie pytania, czy jest sie czym martwic, to chyba nie piszesz poważnie kobieto :o

Gość gość
Około ośmiu.

Gość gość
twoj syn jest młody, buzuja mu hormony..ale jest wystarczająco dorosły aby wiedziec co robi. bylabym powaznie zmartwiona. a jak sie tlumaczył?

Gość gość
Był zakłopotany i od razu wyszedł do toalety. Mi się wydaje że on chyba jeszcze się przy niej masturbował bo strasznie dyszał jak weszłam. Co z niego wyrośnie?

Gość gość
Jest pedofilem i jeśli nic z tym nie zrobisz problem nie zniknie, ale nasili się. Syn uzyska Twoją milczącą aprobatę. Wiadomo, że martwisz się o swoje prawie dorosłe dziecko, ale czeka go o wiele cięższy los, gdy za ileś tam lat zamkną go za np. zgwałcenie dziecka. A tak to się kończy. Przede wszystkim psychoterapia (nie psycholog, a psychoterapia z psychoterapeutą) od zaraz. Jeśli koleżanka zgłosi zawiadomienie na policję będzie mieć do tego święte prawo. Ty martwisz się o swoje dziecko, a ona o swoje, które stało się ofiarą, Wiesz jaka to trauma? Byłam molestowana jako dziecko przez niedorostka i to jest potworny ciężar. Uważam, że jako kochająca matka chcąca dla swojego syna jak najlepiej, powinnać pozolić na to, aby poniósł prawne konsekwencje tego co zrobił. Przecież chcesz go wyprostować, a nie utwierdzać w pezekonaniu, że wszystko jest ok. Znałam matkę mordercy, która przekonywała swojego syna, że to on jest cacy, a świat zły.

Gość gość
Prowo

Gość gość
o matko :o na miejscy koleżanki poszłabym z tym na policje. sama jesteś matka i chyba ja rozumiesz.

Gość gość
Kur/wa jak wy lykacie kazde prowo :D Baby sa jednak tepe jak but, i takie cos smie oceniac, kategoryzowac facetow

Gość gość
To nie jest prowokacja, martwię się i znalazłam tę stronę. Z takim podejściem nie uzyskam pomocy.

Gość gość
Spiertalaj

To może rozmowa z synem najpierw a nie na forum szukasz pomocy. Nie znajdziesz usprawiedliwienia. Chciał wykorzystać dziewczynkę i powinien ponieść karę. W przyszłości będzie miał dziecko i co jak będzie miał córkę i ją skrzywdzi? Taka osoba, albo powinna być zgładzona z tej ziemi, do psychoterapeuty chociaż nie wiem czy to pomoże, albo do szpitala w zakładzie zamkniętym i być nigdy nie wypuszczony. Co on sobie myślał? Dałaś mu w pysk chociaż? Czy go pogłaskałaś i synuś cacy cacy nic się nie stało? Gdzie popełniłaś błąd?

Gość gość
Czytałam na temat oedifili. 17 latek jak najbardziej sie kwalifikuje. Okropnosc. Chronic dzieci przed tym zboczencem.

Gość gość
Czemu od razu wszyscy życzą mu śmierci? To fakt nic nie usprawiedliwia pedofilii, ale nie potrafię się wczuć w jego seksualność. Może to działa jak narkotyk i jest jeszcze nadzieja

Gość gość
prowo.głupi szmatol wypisuje pierdoły!

Gość gość
Odzywaj się jak należy nawet mnie nie znasz. Jak tak mają wyglądać fora dla kobiet to chyba nie mam czego tu szukać.

Gość gość
Nie muszę cię znać, wystarczy że piszesz takie idiotyzmy że głowa odpada "chwaląc" się prawie dorosłym synem który nic nie wie o seksie, czy z kim go uprawiać, bo takich dzieciaków dzisiaj nie ma.

Gość gość
Mysia sysia slyszalem o tobie. Podobno jestes tutejsza prostytutka

Gość gość
Prowo jakiegos koniobijcy