Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LOS22

nadmiar seksu mnie wykancza

Polecane posty

Nie mogę już znieść ilości seksu, nie jestem w stanie wytrzymać tępa. Mam 25 lat mój partner 39 jesteśmy ze sobą od roku. Na poczatku wszystko było ok, ale teraz już nie daje rady... mieszkamy ze sobą od 5 miesięcy przez pierwsze 3 też było w porządku, ale od dwóch miesięcy coś go napadło robiliśmy to po 3 razy dziennie później w nocy i rano znowu... teraz jest tylko gorzej, musze uprawiać z nim seks 5 razy dziennie w nocy kiedy sie obudzi i rano zawsze ma ochote, ja już nie daje rady ciągle mam nadżerki jakieś ranki średnio co 3 tygodnie chodze do ginekologa bo mam jakiś problem. Jak nie uprawiam z nim seksu jest na mnie zły, obrażony, nie odzywa się. Nie mogę z nim nawet obejrzeć filmu bo podczas jednego półtora godzinnego seansu uprawiamy seks 3 razy, jesli tego nie robimy obmacuje mnie , ciągle całuje tuli tak że mi się odechciewa wszystkiego. Nieważne czy robie obiad, kolacje cokolwiek on wiecznie ma ochote, jak mu nie daje, bierze na siłe, jak płacze to się obraża i tak ciągle. Non stop słysze " już Cie nie pociągam, już mnie nie chcesz, jestem za stary" fakt jest taki, że od tej ilości serio przestał mnie pociągać. Nie moge się ruszyć po domu, ciągle ma erekcje, wystarczy, że dotkne go palcem. Nie moge sie w spokoju umyć, ubrać, rozebrać, nie moge nic ... co robić.. i co może go uspokoić.

Gość gość
Znajdź jemu jeszcze jedna kobietę to Moze we dwie dacie radę. Ja tez jestem facetem lubie seks ale tyle razy to przesada

Gość gość
Autorko Moze popiszemy na priv

on może co 15 minut. To jest niesamowite nigdy tak nie miałam z nikim. Jak mu mówie, że nie daje już rady żeby sobie znalazł kogoś na boku to się obraża, a ja poważnie już tak myślę.

Gość gość
Daj mi adres do siebie pogadamy lubie takiego ogiera Moze we dwie sie nim zajmiemy

uważam, że mnie nie zdradzi. Niestety jestem tu po poradę, nie dam adresu prywatnego. Myślę też że nie chce mu nikogo szukać chce zmniejszyć jego potencję. Może powinnam sobie kupić kombinezon nurka i w nim chodzić po domu.

Gość gość
Seksoholik lub wali testosteron, ćwiczy na siłowni ? Wszyscy na teściu mogą non stop. Każdy który ma trochę dziwnie większe mięśnie jest na sterydach. Tego ci nie powie. Ale bzykać będzie chciał co chwila. Zawsze gotowy. P********e.

i nie myślcie sobie teraz też bym uprawiała seks, ale jestem u rodziców i mam chwilę dla siebie - już do mnie piszę wiadomości, że nie może znasnąc bez dotykania moich piersi, a mi aż sie słabo robi

nie.. raczej bym zauważyła... jedyne co to chodzi na basen, myślę, że też fakt tego że ma bardzo lekką prace na to wpływa ja jestem zmeczona po uczelni i pracy a on zawsze wypoczęty. Stawiam na seksoholizm. Mówił, że korzystał z usług prostytutek bo go żona nie zaspokajała. Wiem, że to aż absurdalne co pisze ale tak jest.

Gość gość
Przypadek seksoholika