Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o znaku zodiaku panna?czy znacie jakies panny?jakie to osoby??

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o znaku zodiaku panna?czy znacie jakies panny?jakie to osoby??

Gość gość
ale co sądzicie o tym znaku??jacy to ludzie te panny??

Gość gość
okropni ludzie..nieudacznicy zyciowi ..ciągle smutni i zakompleksieni..unikają ludzi..masakra istna

Gość gość
Zgadzam sie.I jeszcze lecza kompleksy kosztem innych ludzi,nagminnie klamia i sa beznadziejni w lozku.Moj byly facet to panna:-)

Gość gość
okropni ludzie

Gość gość
okropni ludzie..nieudacznicy zyciowi ..ciągle smutni i zakompleksieni..unikają ludzi..masakra istna x nie chciał cie roochać i uciekał przed tobą a jak go dopadłaś to robił się smutny? :D

Gość gość
Nie podrodze mi z ludźmi spod tego znaku od zawsze. Jest to jedyny znak zodiaku który strasznie źle mi się kojarzy. A jak poznam kolejną dziewczynę i będzie spod znaku panny, uciekam od razu !!!

Gość gość
Moja siostra to panna. Bardzo ambitna, aż do przesady. Perfekcjonistka, w jej mniemaniu jedyna w swoim rodzaju, nieomylna, wszechwiedząca. Zadufana w sobie, gadatliwa, egocentryczka mająca innych za gorszych od siebie. Pomocna, ale dla poklasku, lubi się chwalić tym, co robi dla innych charytatywnie, lubi łechtać swoje ego, uwielbia się chwalić, uwielbia być głaskana po głowie. Wyuzdana, bezpruderyjna, nowoczesna, niezależna, o silnej potrzebie wyrażania siebie we wszelaki sposób. Otacza się gigantycznym gronem znajomych, ale przyjaciół nie ma, ludzie raczej od niej stronią, bo czują się przy niej gorsi, mniejsi, toteż jest sama jak palec.

Gość gość
i pewnie jest adwokatem lub lekarzem skoro ma sie za lepsza od innych

Gość gość
Ah, i ma słomiany zapał.

Gość gość
Kobieta panna okropny typ.Wredna ,falszywa,zakłamana,w łóżku totalna kłoda,nie lubi seksu tylko udaje zeby faceta na doope złapać potem abstynencja,dziwaczka,głupia,plotkara,lubi wymyślać bajki na temat innych,konfliktowa,kłótliwa,jak pysk otwórz to trzeba się potem wstydzić.Dobrze się maskuje ,obcym by do dopy weszła ,dla rodziny jedza,dobrze ,ze juz dawno świra zostawiłem bo to męka byla.

Gość gość
(to ja od siostry Panny) Jest dyrektorką szkoły. Z tą opinią wyżej też się zgodzę niestety. Kłótliwa, wszystko wie najlepiej. Jak kiedyś w kręgu kilku dobrych znajomych rozmawialiśmy o muzyce (jesteśmy po 30tce) stwierdziliśmy, że wykonawcą naszych czasów zdecydowanie był Lady Pank. Zaczęła się KŁÓCIĆ o to, że na głowę upadliśmy, bo wykonawcą naszych czasów było Take That. Kłóciła się o to, dosłownie. Wszyscy odpuścili po parunastu minutach i kazali jej się puknąć w łeb, to się obraziła :D

Gość gość
Moja matka to panna. Koszmar. Zimna jak ryba,nigdy nas nie chwalila, nie przytulala. Wiecznie za to krytykowala,perfekcjonistka. Kiedy pochwalilam sie,ze z matematyki, z ktorej bylam kiepska dostalam 4 pytala :"czemu nie 5?" caly wolny czas poswiecala na pucowanie domu,zeby wszystko lsnilo. I ta wieczna rozterka"co ludzie powiedza" . nie wie, jakim cudem z ojcem,zodiakalnym lwem sa prawie 40 lat malzenstwem. Musi ja mocno kochac, bylam jeszcze dzieckiem gdy slyszalam jak klocili sie o sprawy intymne,zarzucal jej ze jest zimna, nieczula. Znam tez inne panny, i u nich widze tez ten chlod. kazdy inny znak tylko nie Panna :-(

Gość gość
chorzy drobiazgowi pedanci ,chyba że konstruktywni wtedy pożyteczni ale zbyt wymagający od innych.

Gość gość
Mój ojciec jest spod znaku Panny, z tego co wiem, to nie przepada za seksem, uważa go raczej za brudny, chociaż w słowach nieraz zdarza mu się być zboczonym, ale wewnątrz chyba taki nie jest, taki pokaz z jego strony. Czyścioch, ma świra na punkcie ciuchów i dobrego ubioru, z natury bardzo pracowity, lubi krytykować, zresztą to jego największa chyba wada, krytyka i zawsze jakaś przyczepność. Nerwowy. Ma świra na punkcie swojego zdrowia i przejmuje się bardzo tym, co ludzie powiedzą, znajoma mojej matki to samo spod znaku Panny. Wszystkim się przejmuje, lubi krytykować, i plotkować, taka plotkara z niej.

Gość gość
Nie myślimy, ale coś w tym jest, ze osoby urodzone w danym miesiącu mają jakieś wspólne cechy czy nawyki.