Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszedłem za żonę z bogatego domu teraz mam spokojne życie

Polecane posty

Gość gość

Nie pracuje, jej ojciec postawił nam hatę, bo ma firme budowlaną a ja sobie żyje jak król. W lutym lecimy na miesiąc miodowy do Mezopotamii, podziwiać zabytki tego urokliwego miejsca na planecie ziemskiej. Później mamy wycieczke do szlakiem zbawcy świata naszego zmartwychwstałego. Żona wybrała spośród 3 kandydatów wygrałem bo miałem najbardziej obfite przyrodzenie wynosi ono 19cm długości i 13cm obwodu. Powiedziała mi że skoro i tak mamy żyć na wysokim poziomie to ona chce czuć męskość w nocy i ma rację mądra kobieta.

Gość gość
Ohyda Brzydze się takimi męskimi sprzedawczykami . Jesteś p***a nie facet, a zonka skorzysta z okazji jak znajdzie takiego z 20cm w spodniach i wymieni ciebie na lepszy model. Ona może mieć wszystko :)

Gość gość
Mam takiego kolegę który latał jak ten lis! Wokół stomatolożki.. Są juz po ślubie. Oboje nieszczęśliwi, ona nie jest jego typem kobiety na dodatek sporo starsza. Wszyscy znajomi mówią o tym głośno ze dla kasy z nią jest.. Dla mnie taki gość nie jest mężczyzną! To uwłaczające.

Gość gość
A ty buraku jeszcze się tym chwalisz . Juz ja znam takich jak ty.

Gość gość
Nie wierze jak kobieta ma więcej kasy od faceta to nim poniewiera i gnoi go dzień w dzień więc kolego nie ściemniaj...

Gość gość
A co ja wam poradze że żonka jest ze mnie zadowolona, zaspokajam ją codziennie ma orgazmy. Mówie wam że wybrała mnie ze względu na przyrodzenie bo po co jej facet skoro ma wszystko. Nawet mamy sprzątaczkę w domu. A ja sobie żyje jak król

Gość gość
prowo 0/0, ogólnie: wypada ZERO!

Gość gość
Wyszedłeś za żonę? Gdzie? Do sklepu?

Gość gość
kiepskie prowo.