Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beka z cebulaków w UKa

Polecane posty

Gość gość

Uebac cebulakow z uka. Gowno tam macie. Jedyne czym sie podniecacie cebulowe niemoty, to tym ile bochenków chleba sobie kupicie za godzinę pracy. Gnijcie w uka w tych waszych zagrzybionych stodołach. Kocham Cie PL. Dobrze, ze pogoniłas tych nieudaczników. Teraz spadam na narty, a pózniej cieplutki kapuśniaczek. Wieczorkiem idę na kolacje. Dzisiaj mam ochotę na dziczyznę. Wy pewnie znów śmierdzący fish and chips z szczochowatym piwem Fosters. Beka z cebulakow w uka hahahahaha.

Gość gość
Mądrością nie błysnąłeś. Oczywiscie tylko taki człowiek jak Ty naśmiewa sie z innych ludzi. Zemada

Gość gość
On sie nie nasmiewa, tylko pisze najprawdziwsza prawde o was. Boli? No to bol :(

Gość gość
Po pierwsze: kto używa słowa "beka" ? Z tego co wiem to 10 lat temu nastoletnie dziewczynki tak mówiły ;) Po drugie : temat z d**y, jesteś zakompleksionym debilem, psychiatra juz tu nie pomoże

Gość gość
No tak... żal mi ciebie biedaku autorze... tak, tak, na nic nas nie stać... dzis jest wtorek, jeszcze trwają szkolne ferie. w sobotę ja, mąż i dziecko byliśmy w kinie. bilety za nas 3 to było 30 funtów. w niedzielę w dość drogim (cena wstępu) centrum rozrywki popularno-naukowym majacym zainteresować dzieci (i nie tylko) fizyką i chemią, a potem obiad w restauracji. dziś idę z dzieckiem na łyżwy. też nie jest tanio. a jak już wróci do szkoły a akurat ma wolny ten dzień, tzn jeszcze mam urlop - to pójdę sobie do sauny. chodzę tak co 3 miesiace.

Gość gość
O ja? Alez masz rozrywke. Wiesz ze taka w Polsce tez istnieje? No popatrz.

Gość gość
Trollu aka bingolu, jedyny madry na tym swiecie. Powiedz dlaczego wiekszosc ucieka z Pl i dlaczego wiekszosc chce zyc w UK? Wszyscy sa debilami tylko ty jestes madry, dlaczego nie wroca do tego wspanialego dobrobytu i dlaczego nawet uchodzcy nie chca do Pl? Tylko sie nie poplacz

Gość gość
Cebulaki w uka do kina chodzą i na łyżwy. O rany, ale wypas hahahahahahaha

Gość gość
Ale tutaj śmierdzi polska cebulą. Dobrze, ze nie was juz w PL. Teraz uka śmierdzi cebulandia. Te wasze kina i łyżwy hahahahah. Beka z cebulakow w uka. Spadam na pyszna dziczyznę.

Gość gość
I kapusniaczek buahahaha :D

Gość gość
Co masz do kapuśniaku, przebrzydła świnio?

Gość gość
Świnio nie piedol, ze nie jadłaś kapuśniaku. Pewnie w twojej patologicznej rodzinie, to był podstawowy posiłek. Teraz do uka wyjechałaś świnio, polizalas trochę ciapataych jajec i zgrywasz wielka ą i ę. Pyerdolone ściery. Gnijcie w uka syfy emigracyjne.

Gość gość
Kapusniaczek buahaha cebulaczek lepszy :D

Gość gość
Z******te rozrywki i jadlo z najwyzszej polki tam w Pl przezywacie, zazdroszcze i juz bukuje bilet powrotny :) frajerstwo pisze tak jakby nigdy w UK nie byli i nie wiedzieli ze mozna jesc tylko polskie zarcie, na kazdym kroku polskie sklepy no ale ta jak sie bylo tylko na google maps to mozna nie zauwazyc :D

Gość gość
Ale mamy bekę z cebulakow w w uka, którzy tak zachwyceni sa fish and chips i tanim śmierdzącym fostersem. W UKa nawet polska wódka jest droższa niż angielskie szczyny glens. Wiadomo wszystko co polskie jest lepsze. Cebulaki chodzą do Tesco i kupują polskie produkty, a na forach udają wielkich antypolskich skurfysynow. Beka z cebulakow w uka.

Gość gość
Cebulaki wstydzą sie Polski i bycia Polakami, ale po polsku tylko gadają bo po angielsku, to tylko kali jeść, kali pic. Nie mówcie mi cebulaki, ze znacie angielski. Ten wasz akcent od razu zdradzi, ze jesteście cebulakami z Polski.

Gość gość
Najgorszym antypolskim skur/wysynem to jestes ty mendo. Przez takich jak ty Polska ma taka chu/jowa opinie na swiecie i ja nienawidze wlasnie takich nedznych polaczkow jak ty, nie nienawidze Polski i normalnych Polakow tylko takie gowna jak ty. Sram na twoj parszywy ryj!

Gość gość
Jesteś antypolskim skurfysynem, emigracyjny smieciu. To przez takich jak ty gnido, Polak kojarzy sie dzisiaj tylko ze zmywakiem i kiblem, a Polska z łatwymi, liczącymi jaja świniami.

Gość gość
Zryj kal ktory leci ci na ryj z d**y kolezki buahaha nedzna szmato

Gość gość
Gdyby wszystkie polaczki (nie Polacy bo normalnych, ciezko pracujacych Polakow Brytyjczycy szanuja) byly tak szanowane i lubiane jak ja przez Brytyjczykow i w sumie wiekszosc ludzi ktorych poznalem w UK przez ostatnie kilka lat to Polska byla by uwielbiana. Niestety istnieja takie alkony jak ty ktore niszcza nam opinie. :o nie odpisuj, je/be co myslisz

Gość gość
Ty brytyjski, ubogi marginesie społeczny. Idź myć kible smieciu, a nie wypowiadasz sie na tematy o których nie masz pojęcia. Pieprzony dopomyjec. Jesteś tam niechciana gnida i tylko wstyd Polsce przynosisz. Cameron otwarcie mówi, ze trzeba sie was smiecie pozbyć z UK. Nikt tam was nie chce. Pieprzone, antypolskie skurfysyny.

Gość gość
Hehe skoncz juz opowiadac ta swoja historyjke, wiemy ze nikt w UK ciebie nie chce dlatego tak ujadasz i skonczyc nie mozesz. Ja czuje sie tu bardziej u siebie niz niby u siebie w Pl i nigdy tepaku nie zmywalem kibli, wyobraz sobie :D wiem trudno uwierzyc tak jak np bingolowi ze ktos inny nie jest prawiczkiem :D

Gość gość
Czujesz sie tam lepiej smieciu, bo w szkole rzucali w ciebie szyszkami. Dlatego teraz zmywasz gary dopomyju. Gnij w uka syfie

Gość gość
Skonczysz juz opowiadac historie swojego marnego zywota? Zrozum, nie wszyscy sa takimi nieudacznikami jak ty :D

Gość gość
Smierdzielu gnijący w PLu, byłes zerem w UKa dlatego uciekłes stamtąd piertolony nieudaczniku :D szczam na twój pseudo rodzinny kraik nad wisłą, królowa brytyjska nie da zginąc taxpayersom a ty patologio siedząca w PLu i żrąca kiełbase z portugalskiej bieda-ronki jestescie looserami forever haha

Gość gość
Wole kiełbasę z biedronki niż śmierdzące fish and chips i szczochy zwane Fosters. Ty emigracyjny przygłupie, śmierdzący starym dywanem z ukowskiego baru. Gnij tam nieudolny smieciu.

Gość gość
Lodzik koledze zrobiony dzisiaj czy jeszcze nie a angielskie slowka wplecione w polskie zdania ponizej krytyki :D mamusia znowu zloi skore jak sprawdzi wieczorem kompika, lepiej pokasuj historie i zlam haslo na netnanny buahahahahah

Gość gość
To żryj odpady od portugalczyka gołodupcu z bidopolandu :D ja dzisiaj sie zajadam roast turkey a ty antypolski skurfysynu zawsze bedziesz koniobijcą heheheeeeeee

Gość gość
Arabusy cie dojada w twoim jukej. kwestia czasu...

Gość gość
Arabusy maja wieksza kulture niz ty smierdzacy polaczku gnijaca w polandeszu ściero :D