Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy na to, że wojsko po raz 1wszy w historii odmówiło udziału w WOŚP?

Polecane posty

Gość gość
ale ci co zabraniaja wojsku uczestnictwa jakos wiekszych srodkow na nfz nie przewidzieli.

Gość gość
gość dziś Ale o co wam chodzi ? Przecież ci co pracują w wojsku ciesza sie ze nie bede musieli uczestniczyć w tej szopce. ale zapewne ciesza się,ze uczestniczą w miesięcznicach i obchodach u ojca dyrektora...tam wolno..bo to takie " na czasie"

Gość gość
Nikt nie zabrania wojsku ! Jak któryś chce niech daje ! Po prostu teraz koniec ze ZMUSZANIEM żołnierzy do przymusowego udziału w tym jak to parę lat robiono . Dziwne że wprowadzenie dobrowolności kogoś obrusza... A co do interesów 'Jureczka" fascynujące rzeczy są u blogera pana W . Np. sprawa biletów LOT za prawie 30.000 które O. kupił potem podarował fundacji żony potem sprzedano to za 32000 na allegro a na koniec kreatywnie księgując pochwalono się 94000 od darczyńców. Swoją droga to uniwersytet złotych interesów .Prawdziwy 'Złoty Melon". Szczegóły na kontrowersje net .

Mhm, koniec ze zmuszaniem wojskowych do wolontariatu = swietnie i dobrze. Komunikat ministra o tym, ze jesli ktorys z nich sie zglosi, moze nastepnego dnia odwolac sie ze sluzby = nie ma w tym nic zlego, nareszcie. Zelazna logika, nie ma co. Mature chociaz masz czy jestes po prostu glupia?

Gość gość
Przecież jak jakis wojskowy bedzie chciał brac udziel w WOSP to weźmie . Juz nie róbcie z wojska głupków . Prawda taka ze większość woli siedzieć w domach i wcale ime sie nie dziwie .

Gość gość
19:50 weźmie ..prywatnie..jako cywil..tzn wrzuci do skarbonki, bo o innym uczestnictwie to nie ma mowy...wyreaźnie o tym mowi minister..nie moze włączyć sie jako zołnierz...a tu o tym cały czas jest mowa...to już kiedys było....historai lubi sie powtarzac...wizja 500 zł , co niektórym całkowicie przysloniło wszystko

Gość gość
dajcie linka do tego info nie mogę znaleźć na wp.pl nie ma albo jestem ślepa

Gość gość
19:39 Słuchaj żmijko, w doopie mam czy to prawda co piszesz, w doopie mam czy jakiś debilny bloger pisze o Owsiaku niepochlebne opinie, w doopie mam czy prowadzi kreatywną księgowość. A wiesz dlaczego? Ponieważ w przeciwieństwie do ciebie, tego śmiesznego blogera i całej chołoty wam podobnych, Owsiak zrobił baaardzo dużo dla ratowania dzieciaków i od kilku lat ludzi starszych! Ty nie zrobiłaś nic dla dzieciaków, NIC! Prócz pieprzenia na forum.

Gość gość
Udzial w wojska w WOŚP nigdy teoretycznie nie był obowiazkowy..podobnie jak udział w procesji Bozego Ciała czy warcie przy grobie w kościele w Wielką Sobotę ...ale zawsze ktos chętny sie musiał znależć..i znalazł , jak w kazdej innej pracy... oczuwiscie tu jest mowa o udziale w mundurach jako wojsko, nie jako osoby prywatne