Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój stary to fanatyk prawicy

Polecane posty

Gość gość

Mój stary to fanatyk prawicy. Pół mieszkania zaj****e jakimiś gazetkami z januszem k***inem i pułapkami na myszy, stary sobie wmówił że jesteśmy jakaś nauropą. Średnio raz w tygodniu ktoś wdepnie w leżącą na ziemi pułapke i trzeba jechać do lekarza bo boli jak chuj. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała stopy pokazać i siniaki xD, bo myślała że znowu dostałem plastikowymi kulkami z pistoletu, bo stary sprywatyzowal sobie mieszkanie i jak wchodzimi grozi nam na zabawka XD. Druga połowa mieszkania zaj***na podartymi gazetami wyborczymi, faktami sraktami xD bo sie w****ia jak czyta. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie gazetki i tygodniki. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć że je kupuje to jeszcze siedzi na jakimś wykopie i kręci g****oburze z innymi wykopkami o rynek itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wyp*****lić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie w****ił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu geje to nadludzie. Blokował mnie to zakłałem nowe i tak cały czas. Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Aha, ma już na forum jakąś rangę bordo za n*******lanie w klawiature dzień i noc. ,,Jak widzisz lewaka to mu zajeb". Powtarza to od jakichś 5 lat i w każdą niedzielę p*****li o neuropie, zaletach janusza itd. Jak się dostałem na studia to stary przez tydzień p*****lił że to dzięki temu, że mam ojca prawiczka i mam to po nim i moge myśleć logicznie jak on. Co sobotę budzi ze swoim znajomym peterem całą rodzinę o 4 w nocy bo hałasuja szukajac jakiś tektur, robiac kanapki itd. Przy jedzeniu zawsze p*****li o wolnym rynku i za każdym razem temat schod******ońcu na neurope, ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu d**y durr niedostatecznie zarabiajo lewaki tylko kradno hurr, robi się przy tym cały czerwony i odzchodzi od stołu klnąc i idzie ogladac janusza k***ina albo mariusza max kolanko zeby sie uspokoić. Jak któregoś razu jeszcze w podbazie czy gimbazie, miałem urodziny to stary jako prezent brał mnie na wykłady janusza. Super prezent k***o Raz mnie obudzil w srodku nocy i mowil ze jedziemy na woodstock, poszedl do piwnicy i zaczal n*******lac mlotkiem przez 5 godzin, az w koncu przyszedl caly czerwony powiedzial huj neuropa i wzial flamaster i tekture i zaczal cos skrobac XD. Rano opjechalismy gdzieś wpizdu za miasto. Dochodzimy do tego woodstocka a ojcu już sie oczy świeca i oblizuje wargi podniecony. Siedzimy przed sceno i zaczal cos do mnie krzyczec ze neuropa i ze owsiak huj. Jakis miecugow wbil na scene to on taka inbe odpalil ze wbil i zaczal sie z nim n*******lac na pionchy i krzyczec NIE W****IEJ MNIE W****IONY C***U, J****A NEIROPPO KLAMIESz i pokazal tom tekture. W****il sie jeszcze na tego janusza calego p*****loc o zydach ja sam nie wiem nawet xD. Teraz mam dostep do kompa bo ma sprawe i nie n*******la caly dzien w internetach.

Gość gość
fajnego masz ojca :P

Gość gość
Aha

Gość gość
Anka to ty.Wiesz ten Romek to walniety ale zarabia,haha

Gość gość
up

Gość gość
dobre!

Gość gość
Z tytułu myślałam że to mąz:) nie chciało mi się czytać całości, za dużo gwiazdek.

Gość gość
właśnie skończyłam czytać przygnębiającą książkę i ten tekst mnie tak rozbawił, że aż się popłakałam :D