Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 Ale mam katar, z nosa woda, z oczow łzy lecą jakbym cebulę kroila. Poliki aż już mam podraznione. Siedzę z chusteczkiw rulon w nosie, bo sama woda leci, jak wycieramto boli. Za godzinę mam wyjść... Kurde nawet pomalować się nie umiem, bo tusz spływa... A taki brzydki ryj mam bez... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 Masz wode utlenioną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marinta Napisano Styczeń 13, 2016 Ja słyszałam, że na przeziębienie dobre są bańki lekarskie. Metoda stawiania takich baniek jest bardzo skuteczna w walce z przeziębieniem i grypą. Tego typu bańki bezogniowe dostępne są w http://www.medplus.pl/ , więc warto sprawdzić sobie ich ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka Napisano Październik 28, 2019 Zobacz sobie może Clip – Mini Inhalator – to taka nowość na rynku, w Niemczech podobno bardzo ceniony, niewielki rozmiar a ułatwi zdecydowanie udrożnienie nosa w trakcie przeziębienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nota75 0 Napisano Luty 22, 2021 lepjej dzialac profilaktycznie tak jak ja spozywam syrop z witaminą C w składzie Sambucol syrop jest dobry w smaku do tego skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Luty 24, 2021 najlepszy to imbir miód i cytryna czosnek mikstura wyleczy w trzy dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach