Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzni sie zmieniaja

Polecane posty

Gość gość

zna ktos przypadek ze facet po 30tce nagle sie zmienil na lepsze? np ktos kto zdradzal, za duzo pil, albo sam nie wiedzila czy chce byc w zwiazku i uciekal non stop a potem sie zjawial, czy ten wiek 35 lat to za malo zeby sie zmienic?

Gość gość
nie

Gość gość
Zmieniają się jeśli chcą i jeśli nie są głupi. To chyba kwestia dojrzewania. Znam, bliską mi osobę, której przeszłości sama się wstydze.

Gość gość
NIE będa nie prawiczki zdradzać

Gość gość
Mój mężczyzna się zmienił :) Kiedyś był chamski i wredny, wtedy byłam bardzo przekonana ze ten związek to tylko kwestia czasu. Najbliżsi znajomi w tym jego koledzy odradzali mi ten związek, nie raz nie wiedzieli jak się zachować... Aż pewnego dnia miarka się przebrała. Zwyczajnie spakowałam się i wyprowadzałam z tym ze mi na to Noe pozwolił :) Nastąpiła zmiana o 180° Teraz od 7 juz lat mam niebo na ziemi

Gość gość
dorośli ludzie się NIE zmieniają. A płeć nie ma tu nic do rzeczy Co najwyżej mniej lub bardziej się zaczynają maskować lub przestają. Prawdziwa natura pozostaje niezmieniona

Gość gość
ja bylam w dwoch zwiazkach po 4 lata, jeden kompletna porazka, chlopak cham klamca itp latal za babami, ale mialam wtedy 18 lat, teraz mam 40 on starszy ode mnie o 2 lata i wiem ze prawie sie stoczyl(od znajomych) gdzies tam pracuje ale jest sam i nadal glupio sie popisuje kim to on nie jest...drugi byl maminsynkiem, po naszym rozstaniu ozenil sie, ma dziecko ale wiem ze coraz czesciej nocuje u mamy(po 40 jest i wiem to od jego mamy ktora spotkalam przypadkiem na miescie po paru latach niewidzenia jej) teraz mam meza kochanego, niedawno sie nam urodzil synek i mam nadzieje ze trafilam dobrze, czas pokaze

Gość gość
mezczyzni sie zmieniaja bardzo bardzo czesto jak maja kochane kobiety, widze po znajomych i np moim rodzonym bracie, byl kiedys w zwiazku 10 lat kochal swoja byla dziewczyne ale sie rozstali, nigdy brzydko sie do niej nie odezwal, teraz jest od 3 z kims innym i nazywa ja na k..dz...wstyd mi za niego ale jaka jest przyczyna takiego zachowania, mysle ze albo sie kogos kocha albo nie, tej obecnej dziewczyny on nie kocha, to samo z kobietami jest jest wredna, niewychowana bez kultury dziewczyna to facet nawet nie probuje jej traktowac jak damy i staje sie gorszy, moze sie myle

Gość gość
Jeśli ci na czymś zależy to można się zmienić. Wiem to po sobie. Różne rzeczy wyprawialem a teraz żadnej z nich. I nie mam wgl takiej potrzeby. Kiedyś za coś dał bym się pociąć teraz mam to w d***e. Życie zmienia i to bardzo. Popełniane błędy i wyciąganie wniosków. Samo to zmienia i zamyka pewne sprawy.

Gość gość
mezczyzni sie czasem zmieniaja ale ....jak kochaja kobiete, jesli nie to nigdy ale to nigdy sie nie zmienia mimo ze potrafia z tak zyc z 10 lat majac nawet dziecko, niestety wciaz na ta jedyna