Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnyyyyy

Mam 400tys zł na koncie i jestem samotny

Polecane posty

Gość samotnyyyyy

Mam dużo pieniędzy i nic mi one nie dają - po pracy siedzę sam w domu, bo nie mam z kim spędzić czasu, ani nie mam dziewczyny. Co mam zrobić, żeby poznać dziewczynę albo przyjaciół?

Gość gość
Może pora wyjść do ludzi? Jakieś hobby, zainteresowania masz? Zapisz się na jakiś kurs, tam poznasz ludzi.

Gość gość
idź na dzifki

Gość gość
400 tys. to nie jest jakaś szokująca kwota dzisiaj, kup sobie dom za to i zobacz ile Ci zostanie. A tak na serio, to musisz zmienić tok myślenia - to Twój problem.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
W amber gold nie tyle mieli:D

Gość gość
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) z uśmiechem patrz na swiat nie szukaj miłości ona znajdzie cie sama

Gość gość
wyslij ze mi tysiaka ja mam kumpli i mam dlugi

Gość gość
Masz dużo kasy - znaczy osiągnąłeś sukces. Powinieneś być z tego dumny. Facet zadowolnony z siebie, pewny siebie jest automatycznie aktrakcyjny dla kobiet. Zacznij zaczepiać laski na ulicy.

Gość samotnyyyyy
* mam hobby i zainteresowania, choć do tej pory miałem na nie mało czasu i siły. Myślę, że to dobra rada, spróbuję coś zadziałać w tym kierunku. * na dzifki nie chodzę, bo to jest obrzydliwe * Po co mi dom jak nie mam rodziny? Zmienić tok myślenia na jaki? * sama to może by znalazła jakbym był dziewczyną, jakos przez ostatnie x lat miłość mnie sama nie znalazła

Gość samotnyyyyy
A jestem z Krakowa, ale od niedawna mieszkam za granicą

Gość gość
Skoro przez x lat sama Cię nie znalazła, więc pora jej wyjść naprzeciw :)

Gość gość
Już się zebraki zlatuja gdzie honor?

Gość gość
W Krakowie nie znalazłeś? Tutaj jest tyle młodych fajnych i otwartych osob , ze nie sposób nie znaleźć.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Nie znalazłeś, a szukałeś?

Gość gość
samotnyyyyy dziś może jesteś po prostu zgorzkniały , co by potiwerdzały Twoje wypowiedzi, stronisz od ludzi, jesteś mrukiem, wszystko na nie - to na nie, dom na nie, impreza na nie etc. Od takich ludzi się ucieka. Nie można patrzeć na wszystko tak: mam kasę, a nie mam miłości, bo nie w tym jest problem. Zauważ, że ludzie, którzy wiecznie narzekają, żę np. nie mogą nikogo znaleźć, nie zdają sobie sprawy, że problem nie polega na tym, że "nie ma nikogo ciekawego" - dla nich, jak to zawsze twierdzą, ale problem tkwi w nich samych. Kasia lubi Krzysia, nie lubi Stasia, względnie pociąga ją Marek, a zakochała się w Ludwiku. Ludwik jej nie chciał, Kasia cierpiała, chodziła więc z Tadeuszem, aż w końcu poznała Leosia, z którym wzięła ślub, bo tak się kochali i żyli długo i cierpliwie. Jesteś samotny, bo może nie dajesz nikomu szansy, może boisz się prosić kobiety na spacer lub na kawę, może prosiłeś, ale dawały Ci kosza i teraz się boisz, albo wymagasz od nich zbyt wiele (katalog Twoich wymagań wstępnych jest zbyt duży!). Napisz coś więcej, to coś poradzimy. Na 99% problem leży w Tobie i musisz go zidentyfikować. Jesteś jeszcze młody, może nie oczekuj natychmiast stałego związku na całe życie - próbuj, chociaż po to, żeby poćwiczyć :) Nic na siłę. Czasem spotykamy osoby dla nas w najmniej stosownym momencie i mi się tak wydarzyło ostatnio, więc też nie jest fajnie, a samotna nie jestem. Każdy ma jakieś problemy i trzeba je chwytać za rogi :)

Dzięki za szczerą odpowiedź. Przemyślę to jak wrócę z pracy i może napiszę coś więcej o mojej sytuacji.

Gość gość
Chyba na forum znajdzie sie jakas uczciwa kobieta dla ciebie?

Gość gość
Zacznij chodzic na silownie.

Gość gość
26 lat i 400 tys. oszczednosci? chyba, że kradłeś albo rodzice dali ci na start 🖐️

Gość gość
jest to możliwe, ja jestem o 4 lata starszy, mam spore oszczednosci, a poza tym dom, dobry samochod, do tego chodze na silownie, baseny i tez sam:P co prawda na razie 2 lata, byly jakies spotkania, macanki, ale tej jedynej, ktora by porwala nie ma no i nie bedzie??? a... sorry, ze sie wbilem na watek...;)

Gość gość
Jak się ozenisz oszczędności szybko stopnieja.;) Poza tym jaki sens trzymanie gotówki, zainwestuj w coś ciekawego.

Gość gość
zadna cie nie chce?