Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu plamienie i pozytywny test ciązowy

Polecane posty

Gość gość

Witam moje cykle sa dosc regularne trwaja 28 dni ostatni okres mialam 4 dni spozniony dostałam go 27.11.2015 . Kolejny okres powinnam dostac 26.12.2015 ale pojawiło sie 31.12 dziwne plamienie które trwło do wczoraj . Dzisiaj wykonałam 2 testy ciazowe na których była blada 2 blada kreseczka ( testy byly dwóch róznych firm ) . Dodam tez ze zazwyczaj podczas okresu bardzo boli mnie brzuch a przy plamieniu w ogole nic , mam nabrzmiale persi i lekko bola mnie sutki (przy okresie tez tak mam ) czy szansa na ciaze jest w tym przypadku duza i kiedy powinnam isc do lekarza zeby potwierdził on ciaże ?

Gość gość
Jesteś napewno w ciąży, gratulacje! :-)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz z chłopakiem dopiero zaczelismy sie starac o dzidziusia wiec jestem zaskoczona ze tak szybko sie udało :)

Gość gość
moze ktoś jeszcze odpowie ?

Gość gość
:) gratuluję :) dla pewności zrobiłabym beta hcg w czwartek i powtórzyła w piątek żeby sprawdzić przyrost na podstawie wyników da się określić tydzień. Wiec jak juz będziesz wiedziała zadzwoń do lekarza i się umów na wizytę :) lekarz powie ci kiedy najlepiej przyjść :)

Gość gość
Dokladnie, zrób bhcg. A do ginekologa najlepiej udać się 6/7 tyg, niestety wcześniej może odesłać Cię do domu z kwitkiem i powiedzieć, żebyś się później zgłosiła. Aaa i lykaj kwas foliowy:) Powodzenia

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi w takim razie w czwartek pójde zrobić bHcg :)