Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

przestancie spamowac na kobiecym forum o wielkosci fujary

Polecane posty

Gość gość
trolling internetowy musi być :D

Gość gość
cos ci niepasi

Gość penisowi spamerzy
opisz swoją cipcie to przestaniemy:D🖐️

Gość gość
tzipa jak tzipa co tu opisywać, to trzeba zobaczyć na żywo😭

Gość gość
uspokoj sie dziunia

Gość Mario Candarelli
podwiń kieckę i pokaż co tam masz boberek piękny pokaż na vaginie okaz do każdego gniazdka można wtyczkę przystosować żeńskie gniazdo i męska wtyczka i już jest okazja kopulować aż kobieta będzie z radości podskakiwać pokaż gniazdo a dopasuję wtyczkę twoich orgazmów nie zliczę

Gość gość
masz autorko r*******a c**e po murzynach

Gość gość 22lata
to kiedy mogę się do ciebie podłączyć cipcio?:D🖐️

Gość gość
A co ? Masz za wielką ?

Gość gość
Zadna normalna i zakochana kobieta nie pisze o rozmiarze penisa, bo to jest bez znaczenia! Cieplo i szacunek znaczy dla kobiet wiecej niz dlugosc pracia. Badz dobrym, czulym i madrym i to wystarczy. Debil z duzym penisem jest tylko debilem z duzym penisem! A Wy chloptysie zwracacie uwage na wlasne przyrodzenie i zakladacie durne tematy. Przeciez to od razu widac, co jest pisane przez faceta. Tacy glupi jestescie?

Gość gość
gość dziś i modela jeszcze chcecie

Gość gość
Gosc M. Nie urwalALAM sie z choinki! To tylko jakies kompleksy mezczyzn i dziecinna konkurencja. Ja mam wiekszego niz Ty :-) Ja jako kobieta interesuje sie bardziej IQ partnera niz rozmiarem jego hoooja:)

my chcemy umiesnionego wysokiego modela silnego bogatego madrego. wy chcecie laski szczuplutkiej z fajnym zadkiem cyckami i z niezlego domu albo z jakims ustawieniem. kazdy chce jak najlepszego. byloby dziwne zeby chcec dla siebie jak najgorzej. zycie tymczasem weryfikuje i kropka. dziekuje i pozdrawiam. M

osobiscie wystarczy blondyn z pieknymi blekitnymi oczetami :))) i pieknymi obfitymi ustami :))))

i przede wszystkim musi miec piekne jedrne umiesnione nogi to warunek:D

e tam. brunecik. ciemne oczy wysoki wlasnie taki On jak Ten. ostatnio przyfarcilo mi sie:) od roku ogladam sie za samytmi brunetami. nikt inny nie wchodzi w gre. masakra.:) i trace dla nich glowe z reszta:)

Gość gość
Gość m to him. Już dawno wykminione.Mania ! I dylematy psudoreligijne. Ewelina posssiesz rodzyna?

Gość gość
GośćM wylizac ci brzoskwinke?

Gość Mario Candarelli
od 15 lat , gdy jestem na tym śmiesznym forum , śmiesznym ponieważ często tu się śmieję czytając różne tematy to jeszcze NIGDY W ŻYCIU nie widziałem tematu w stylu : - 'mam tak głęboką vaginę i pokaźnie owłosioną , że możesz mnie zadowolić dyszlem od wozu drabiniastego a obszerność kindybała o średnicy fi 120 mm mnie nie zaskoczy i gdy posiadasz naprawdę porządnej jakości 'sprzęt' o długości do 16 cm to innych nie przyjmuję do swojej pięknie owłosionej vaginy , jeżeli posiadasz dłuższy 'sprzęt' ponad 16 cm to spróbuj z krową , kozy szkoda , powyżej 16 cm w zwodzie porozrywasz kobiecie nie tylko macicę , nie zazna żadnej przyjemności , trafi do szpitala i nie wiadomo czy przeżyje "

nie jestem HIM. mialam tu taki epizod ze ktos do mnie napisal ze zabralam komus nicka ale nie byl zarejestrowany a ja nie wiedzac o tym sobie sie tu zarejestrowalam jakis czas temu.. nie wiem kto pod tym nickiem kiedys na pomaranczowo siedzial, moze i HIM. wczesniej to forume wydawalo sie byc jakies normalniejsze. da sie tu usunac konto? w sumie kiedys sprawdzalam ale nie wiedziaalm jak..