Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zostac oskarżony ??? Pytam poważnie !!!

Polecane posty

Gość gość

Trochę mnie poniosło i pojechałem na facebooku Ryszardowi Petru. W*****a mnie ten gośc bo jest z PO a ściemnia wszystkim, że on nic wspólnego z Balcerowiczem czy Tuskiem nie ma. Napisałem mu kilka zdań jaka jest prawda no i na końcu każdego zdania pisałem zwroty typu : baranie, debilu, ośla łąko itp ... nie to że k****o albo chóju ale jednak naubliżałem mu. No i na końcu dopisałem tak : Życzę Ci farbowany lisie 100 lat ciężkich robót na murzynów. Myślicie, że on to może gdzieś zgłosic ? Pytam poważnie bo trochę teraz na chłodno speniałem.

Gość gość
Nie myśl o tym. Dobry pocisk.

Gość gość598
dobrze temu c*****i napisałeś :D mogłeś tylko nic o murzynach bo teraz murzyn to niby obraźliwe jest, rasistowskie :D

Gość gość
Eeee chyba luz ;) Widzę, że nawet mnie nie straszycie. Chyba jeszcze mu pocisnę :P Wrzuciłem mu też kilka filmików z PodziemnejTV gdzie mówi się prawdę oraz filmik Mariusza Maxa Kolonko, który też go trochę odkrył. Jest tego masa na youtube. Na facebooku kilka osób nazywa go Petruccino :D A ten pajac dumnie pisze, że trolli olewa i pije sobie Petruccino. Chyba się Ryśkowi podoba ta ksywa jego trolli. No nic. Zadam mu pytanbie co go łączy z Balcerowiczem, ciekawe czy odpisze. Jak dotąd to odpisuje każdemu kto go chwali.

Gość gość
Na pewno bedziesz pod stala obserwacja w sieci,tel na podsluchu.

Gość gość
Jak my na munynów coś nagadamy to odrazu siedziec a jak islamiści pozabijają pół Europy to cisza. I co ta Francja zrobiła ? Taki miała odwet dac.

Gość gość
Jak to tel na podsłuchu ? Co to znaczy ? Jak ta obserwacja ma wyglądac ?

Gość gość
jak sie boisz to nastepnym razem mu pisz ze uwazasz go za debila ze twoim zdaniem jest chujem k***a baranem czy co tam chcesz za to co o nim sadzisz nikt cie scigal nie bedzie :classic_cool:

Gość gość598
bo jak jesteś białym europejczykiem a jeszcze do tego Polakiem to nie masz nic do gadania. Dzisiaj prawa mają tylko murzyni i islamiści

Gość gośćść
telefony są na podsłuchu już od dawna tak jak aktywność w sieci, więc nic nadzwyczajnego to nie jest. Nie ma się czego obawiać :)

Gość gość598
i jeszcze homoseksualiści

Gość gość
Zapytałem się Petruccino czy zadzwonił do Balcerowicza i czy powiedzieli sobie : cześc Leszku, cześc Rysiu :D

Gość gość
DOBRY JESTES :D

Gość gość
Tak od dawna sa na podsluchu.ale jak ktos podpadnie to jest pod stala obserwacja.wiec autor tematu na 100% nie bedziesz mial intymnosci.Polaka posiada taki program ,ze jest wstania sam wlaczyc kamerke w tel czy kompie,mikrofon,oraz skopiowac wszystkie dane z twojego kompa i tel.,skopiowac wszystkie twoje hasla,znac twoja historie przegladanych stron,wszytkie twoje wpisy,smsy i rozmowy,znac twoje dokladne polozenie geograficzne.

Gość gość
Chcesz wiecej wiedziec o Petru to wpisz Szymczak-Petru i dowiesz sie wiecej co Petru ma wspolnego z tym biznesmenem,a tak na marginesie to Petru uczen Balcerowicza,a Balcerowicz natomiast uczen Sorosha wegierskiegi filantropa.tak naprawde ci wszyscy panowie robia celowa polityke wyniszczajaca Polske.

Gość gość
Kurde a ja robię też nie do końca legalne interesy. Chodzi o brudny pieniądz :(

Gość gość
Ja wiem, że taki jest cel Petru, czy wcześniej PO. Słucham Grzegorza Brauna, Korwina, Kolonko ... Wiem co się dzieje, dlatego tak się wk****am na Petru. Sk***ysyn już w sondażach jest tuż za PiS i za 5 lat na bank wygra wybory. TVN, Polszmat, TVP ... wszystko to dziadostwo jest po jego stronie.

Gość gośćść
czyli masz na imię Rafał ? :D

Gość gość
może, a Ty jak masz na imię ? ;)

Gość gość598
Uwielbiam Grzegorza Brauna :) Mój wymarzony premier (albo prezydent)

Gość gość
gość dziś widzisz tylko jedno złe słowo na Petrusa i już wiemy jak masz na imię :D

Gość gość
Braun jest świetny !! Niesamowita wiedza, elokwencja, jakie przemówienia ... Widziałaś jak wypowiadał się w sądzie na ławie oskarżonych ? Jest na youtube. Braun to najlepszy kandydat i najwięcej by zrobił. A jeszcze jedno : widziałaś jak rozmawia z dziennikarzami ? :D

Gość gość
Ja sobie zaraz do Ciebie dotrę :P Też będziemy wiedzieli jak masz na imię. Ale tak swoją drogą to zdeterminowana jesteś, żę postanowiłaś mnie sprawdzic. Taka typowa ''7'' w numerologii. Wiesz jaki masz numerek ? Ciekawe czy zgadłem :P

Gość koperek28
Założę sobie swój login bo nie lubię jako gośc pisac bo nic nie wiadomo. Koperek28 będzie, czasami pod tym loginem piszę.

Gość gość598
filmiki z Braunem mam niemal wszystkie obejrzane :) Braun jest chyba jednym z najbardziej niedocenianych Polaków. Facet ma wiedzę, jest prawdziwym patriotą a ignorowany jest niemal przez wszystkich :( Wierzę że kiedyś to się zmieni

Gość gośćść
gość dziś 4 jestem nie siódemka :D a imienia ci nie podam

Gość gość
Zamieść mu to stare zdjęcie z Balcerowiczem. Niech nas nie w*****a wciskaniem kitu.

Gość koperek28
Nie zmieni się raczej. Na polityka jest za szczery. Jeszcze ta jego religia - no nie w Polsce, oj nie. Tu się nie przebije. Polityk ma mówic to co chce słuchac polaczek a Braun mówi to co myśli. Tak samo Korwin. Korwin chce strzelac do morderców czy zdrajców stanu. I już połowa ludzi go za debila ma. I nie ważne, że tak naprawdę byłoby lepiej. Ludzie nie myślą, nie znają się. Teraz u Petruccino jakaś stara baba napisała, że kibicuje Petru bo tylko On unowocześni Polskę. No ja już nie mam sił do niej. Co z tego, że napiszę jej jak jest albo wkleję jakiś filmik prawdy skoro i tak go nie zrozumie. Kurvva tam, przecież to szlag człowieka trafia.

Gość koperek28
4 ?? Kurcze a miałem napisac 7 albo 4. Bo to jedno i to samo prawie. No nie ważne. Na "4" poprostu wydawałaś mi się zbyt otwarta. Za dużo entuzjazmu, spontanu. Ja jestem "6" ;) a który dzień miesiąca ? Sam tylko dzień podaj ok ? ;) Ciekawe :D

Gość koperek28
Zamieszczałem już to zdjęcie, z Tuskiem też. Za dużo jednak pionków pisze komentarze u niego i szybko moje komentarze spadają niżej :( Oczywiście piony ograniczają się tylko do prostych : wszystkiego najlepszego albo jesteśmy z Panem. Polandia :D Aż dziw bierze, że nami da się tak łatwo kierowac i prowadzic w ślepe uliczki. Dzieci są bardziej ostrożne i mniej naiwne.