Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zostac oskarżony ??? Pytam poważnie !!!

Polecane posty

Gość gośćść
dzień miesiąca ?? :D 1 marzec, a po cholerę ci to wiedzieć?

Gość gośćść
napisałam ci dzień i miesiąc i nie opublikowało tego komentarza. To znak żeby tego nie robić :D przykro mi :)

Gość gośćść
a jednak opublikowało :D :D to w takim razie nie jest mi przykro :D

Gość koperek28
Opublikowało :D To znak że trzeba sypac dalej :P Teraz imię ;) Come On ! :D:D

Gość koperek28
1 dzień miesiąca. No no ... ciekawą masz drogę życia coś mi się wydaje. Ciekawe, który rok ;) Mrrrrrr :D

Gość gośćść
dobra jak się kiedyś tu na tym forum spotkamy to wszystkiego się dowiesz :) teraz idę mecz oglądać Polska-Serbia w siatkówkę :)

Gość koperek28
Brunetka pewnie co ? Albo szatynka ? Ciekawe ;) Po kłębku do nitki i dojdziemy. A na kogo głosowałaś w wyborach ? No to musisz mi powiedziec bo pytanie na temat ;) Proszę proszę :D

Gość koperek28
Polki przegrają a mają w ogóle jeszcze szanse na IO ? Już oba mecze w plecy. Nie oglądaj bo będziesz zła i popsujesz pilota.

Gość gośćść
no to na to ci jeszcze odpowiem i spadam : głosowałam na : Brauna, Dudę i Kukiz'15 :) A teraz życzę miłego wieczoru i mnie już tu nie ma :)

Gość koperek28
oj sorry .... chodzi o facetów. Coś mi się pokickało. Powinni wygrac. 3:1 będzie. A teraz tu siedź ze mną, tak będzie lepiej.

Gość gośćść
Teraz faceci grają :) oni na pewno nie przegrają :)

Gość koperek28
Jak Antiga weźmie czas to Ty też tu zajrzyj ;) Buuuu Możdżonka Ci się zachciało :D Taka koleżanka Ukrainka wymawia jego nazwisko tak : Możażonek :D Beeeeek :D

Gość koperek28
a to Ty tak lubisz siatkówkę ? Ale grasz też trochę ? Ciekawe ;)

Gość koperek28
Prowadzą 4:1, no tego już nie roztrwonią w tym secie. Nie ma co oglądac ;) Który Ci się najbardziej podoba ? :P Taka trochę niegrzeczna jesteś jak na "4" :P 1998, 1980. Który to Twój rocznik ? :D

Gość koperek28
5:8 przerwa jest. Jak się podoba wejście w mecz ? :)

@ gość dziś no i na końcu każdego zdania pisałem zwroty typu : baranie, debilu, ośla łąko itp ... (...) Myślicie, że on to może gdzieś zgłosic ? Pytam poważnie bo trochę teraz na chłodno speniałem. x Może Ci na chooy skoczyć :D Gdybyś był osobą publiczną, jakąś znaną, to wtedy co innego. Ale gdyby Petru-sretru / chciał ciągać po sądach każdego kto na niego kurfy sadzi to nie nadążałby za składaniem pozwów :D :D :D Ja kiedyś pojechałem zdrowo po pewnym sądzie bo odebrał dziecko matce z powodu biedy. Teraz Ziobro zahamował proceder handlu dziećmi ale jeszcze rok temu odbieranie dziecka matce i przekazywanie rodzinie zastępczej, by ta mogła trzepać na dzidziusia po tysiaczku to był niezły i legalny biznesik. Zwyzywałem skurfysynów od najgorszych i też się odgrażali, że zostanę namierzony. Chooy zrobili. Ale dla mnie to też była nauczka. Teraz jak jadę po jakimś skurfysynu i innej zbrodniczej kurfie to używam TOR-a. Prawidłowo skonfigurowany TOR jest nie do wykrycia. Możesz sadzić im co chcesz, jak chcesz i ile chcesz, a oni będą mogli co najwyżej pluć na monitor i wściekać się, że nawet nie mogą się w rządek ustawić i po kolei Ci druta obgią/gnąć :D :D :D