Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka12425

Sen o Jezusie.

Polecane posty

Witam,otóż tej nocy miałam sen.pamiętam tylko że w tym śnie widziałam Jezusa który znajdywał się kawałek ode mnie. Był pod ścianą odwrócony do mnie plecami i próbował wstać ale mu się nie udawało. Ja za to krzyczałam wręcz Lamentowałam jakby miało stać się coś złego,gdy się obudziłam byłam przerażona. Jakby Jezus był na mnie o bardzo gniewny. Może to się wydawać nieracjonalne ale czy ten sen mógł coś omaczać? Mieć jakieś głębsze przesłanie?

Gość gość
Przemyśl, co w Twoim życiu Bogu się nie podoba.

Gość gość
mnie tez snil sie Jezus ale do mnie był przyjazny i powiedzial ze zabierze mnie do nieba , ale jeszcze nie teraz :p nie chwale sie i nie zmyslam to bylo z 15 lat temu i zapamietam do konca zyccia ten sen

Gość gość
mi też się Jezus śnił ale był ten sen dziwny jak nie sen byłam w nim świadoma i czułam wielką miłość jakiej nigdy nie czułam

Gość Daniel 25
Też nie tak dawno miałem sen z Jezusem, to było tak , że stałem na przystanku w Łodzi, dla łodzian róg Przybyszewskiego/ Suwalska , i patrzę na zachód i widzę jasne światło z nieba , później widzę jakby Jezus fruwał na białym koniu na niebie , później zszedł, w jakimś miejscu, i powiedział mi , że ciagu 30 , 40 dni miałbym umrzeć , wyobrażacie sobie to ? , masakra.

Gość Daniel 25
Co sądzicie o takim śnie?.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Ciekawe, że to się śni tak wielu osobom... mnie również.

Gość gość
Czcijcie alej waszego żydowskiego bożka. Jezus hehehehe wszyscy jesteście opętani i otumanienie religią. Żal mi was prymitywne istoty.

Gość gość
Mysle,ze moglas/es troche odsunac sie od wiary. Przewartosciuj swoje zycie, moze Twoje postepowanie, z ktorego sam Autorze topiku Jestes niezadowolony/a .ja w takim ciezkim okresie w zyciu mialam sen o ...papiezu ( Jan Pawel II) we snie stalam w kolejce do komunii swietej, bylo tloczno,ludzie sie przepychali i warczeli na siebie. Tonelam tez po kolana w blocie bo to bylo na jakims placu. Kiedy w koncu byla moja kolej okazalo sie ze to Ojciec Swiety udziela tej komunii a zamiast oplatka ma w reku kanapke. Ja lapczywie zaczelam odgryzac po kawalku az odgryzlam mu palce. Dodam jeszcze,ze ta kanapka byla czarna. nie wiem co bylo dalej obudzilam sie zlana potem. To bylo przerazajace. Od tego czasu czesciej rozmawiam z Bogiem, nawet poszlam do spowiedzi i czasem chodze do kosciola. Jest lepiej,lzej w sercu i na duszy a sen nie wrocil.