Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie warto być DOBRĄ KOBIETĄ dla faceta

Polecane posty

Gość gość

Jednak zołzy i te co mówią wprost czego chccą, co stawiają warunki, co mówią że chccą pierścionek i ślub do roku, te co mówią co i jak i nie owijają w bawełnę...mają to! A te dobre, ciche, czekające na ruch faceta, uległe i skryte...wręcz przeciwnie... zgadzacie się z tym? Jednak facetowi trzeba mówić prosto z mostu i walczyć o swoje bo inaczej się niczego nie doczekasz.

Gość gość
Zgadzam sie z toba w 100 % , tez tak mam

Gość gość
Ehh...prawda stara jak swiat:-))

Gość gość
Jestem 7 lat z facetem i nie jestem szczesliwa, czas sie rozstać , jest ze mna bo jest mu wygodnie

Gość gość
Prawda, zawsze tak mam, nikt nigdy mnie o reke nie poprosił

Gość gość
No właśnie mnie tez facet nie poprosił o rękę bo ja czekałam na to jak głupia 5 lat i nie upominałam się o nic bo wydawało mi się ze kobiecie nie wypada. A g****o prawda, inne stawiają twarde warunki facetom i on chodzi jak w zegarku.

Gość twarda sztuka ale delikatna
ja kazałam wojskowemu którego kochałam po pierwsze przeprosic mnie,po drugie ma mi pomagać i chronić bo czasem sie boję i czuję sie słaba,po trzecie chcę się z Nim kochać,na razie pomaga mi dużo a co dalej to nie wiem

Gość gość
Warto być dobrą tylko dla tego mężczyzny, który jest dobry dla ciebie. Ja mojego męża często rozpieszczam i okazuję, jak jest dla mnie ważny. Ale o moich odczuciach i oczekiwaniach mówię wprost. On też jest ze mną szczery i nie ma między nami niedomówień. I czuję się przy nim najpiękniejszą i najbardziej wyjątkową kobietą na świecie. :)

Gość fanka szczerości
to masz farta,szczerosc i troska o siebie to podstawa

Gość gość
czasem jest faktycznie facet który zasługuje by byc dla niego dobrym.podobno.ja takiego nie spotkałam ale wierze w to i tak.życie nauczyło mnie jednak ze im bardziej kobieta sie stara o faceta,jest dobra itd to tym bardziej on ma ja w d***e.