Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaaranżować spotkanie ze starszym facetem?

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy znajomymi z pracy. ale głupio mi tak prosto z mostu zaproponować spotkanie. macie jakieś rady?

Gość gość
Poproś, żeby Ci coś wytłumaczył związanego z pracą.

Gość gość
Haha normalnie temat jakby pisany przeze mnie :) Powiem Ci tak, ja robiłam podchody typu: będę tu i tu czy zna jakiś fajny lokal? Znał, polecił ale nie "pokazał osobiście". Albo: Ooo! jaki fajny film będzie w kinie... no i nic z tego, nie zareagował. Dałam sobie spokój, bo widzę, że nic z tego nie będzie, ale jakieś tam próby były. Szkoda, bo to fajny facet.

Gość gość
W sumie mógłby mi pokazać coś związanego z pracą, ale gorzej jeśli stwierdzi, że pokaże mi to w pracy ;-)

Gość gość
00:44, ja bym taką wyśmiał w duchu! To już bym wolał "Może poszlibyśmy do kina?".

Gość gość
Wasze problemy z facetami wynikaja z tego ze nie jestescie szczere i bezposrednie w tym czego chcecie! Serio jak szukacie pracy to tez przechodzicie kolo drzwi firmy w ktorej chcecie pracowac w nadzieji ze szef was zauwazy? Czy mozecie wchodzicie do srodka i pytacie sie o prace? Ja nie wiem skad te durne przeswiadczenie ze facet to sie powinien domyslac... Nie! Nie domyslamy sie i jak nam nie powiecie wprost o co chodzi to w zyciu nie zaczaimy!

Gość gość
temat jeden z wielu tego typu na kafeterii.juz niejedna piekna 20-latka marzyla o spasionym, lysiejacym 40-latku.tylko ze podejrzewam iz watek zalozony przez owego 40 latka, ktory fantazjuje siedzac z puszka piwa w rozwleczonych kalesonach ze jest bozyszczem nastolatek

Gość gość
gość dziś On nie musi się niczego domyślać, bo wie, że mi się podoba. Byłam w tym temacie bezpośrednia. Te aluzje co do spotkania miały pomóc w ewentualnym rozwinięciu relacji ale nic z tego nie wynikło - a uważam, że narzucanie się komuś nie jest fajne. Nic na siłę. Poza tym nie oszukujmy się, jestem kobietą i to ja wolę być adorowana/podrywana a nie na odwrót - jeśli dla Ciebie to powód do śmiechu to życzę fajnego kaloryfera na brzuchu. Miłego dnia.

Gość gość
Stary dziad i małolata, bleee