Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega do mnie z tekstem..

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomego, takiego cichego, niektórzy mówią o nim "sierota" .. ja tam go nawet lubię. i wiecie co? Ostatnio poszliśmy na spacer a raczej to on mnie wręcz siłą wyciągnął, potem odprowadzal na pieszo 6 km, choc chcialam tramwajem. Ale skoro nie chciał to stwierdziłam że nie wypada. Nalegal a wiec uległam. W dodatku był naprawdę szarmancki. Lol, to co wam teraz powiem pewnie was zszokuje tak jak i mnie. Mialyscie taka sytuację ? Szliśmy bulwarem, potem dzialkami i taka boczna droga żeby było szybciej, i on w tym momencie zaczął mi mówić, ze jestem śliczna, ze tak słodko wyglądam jak się uśmiecham, ze ciepło mu się robi w sercu na sam widok, i ze przepięknie wyglądam ( a wygladalam normalnie, szorty, bluzka bez dekoltu, zero makijazu) niby to mile ale dziwnie się poczułam. Patrzył na mnie takim maslanym wzrokiem. Modlilam się żeby przypadkiem nie zapytał o możliwość związku. Zmieniłam temat. On za chwilę ponowil. Tym razem zmienił strategię. Zaczął mówić, ze jestem obiektem pożadania facetów , ze "ciekawe jaka jestem w łóżku " próbował mnie wypytywac co lubię itp. Poczułam obrzydzenie. Jestem skromna dziewczyna, a poczułam się jak latawica... Zmieniłam temat. On zaczął się do mnie kleić, ze niby chce tańczyć... "przypadkiem" rozpial mi stanik. Tak się wkurzylam ze szok. I dosłownie zza rogu po kilku sekundach wyszedł mój przyjaciel. To był przypadek. Szedł w kierunku auta, wracał z działki, poszłam z nim a tamten został... potem napisał smsa jak gdyby nigdy nic i życzył dobrej nocy i "przyjemnych snów " .. W dodatku zapraszam mnie a wręcz nalega żebym przyszła do niego do domu, sam na sam, zażartował że zobaczy jak reaguje po alkoholu. On ma 24 lata a ja 20. Co o tym myślicie ? Słusznie mam obawy ? Zerwalabym znajomosc ale pracujemy razem... póki co powiedziałam że związku ani w ogóle faceta nie szukam. Raz przyszedl do mnie pod jakims pretekstem, wprosil sie na chate ale akurat siedzial moj kuzyn ,speszyl sie i poszedl .

Gość gość
Uważaj żeby Ci czegoś do napoju nie dosypał...

Gość gość
W sumie masz rację.. odrzuce zaproszenie i bede uwazac.jestem w szoku bo on taki cichutki i aseksualny na co dzien..Nie znałam go od tej strony.

Gość gość
Up

Gość gość
Pewnie bierze cos lub pali. 6 km isc/to blad, mogl zg****ic