Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, co macie na myśli mówiąc to

Polecane posty

Gość gość

Jesteście anonimowi więc możecie być szczerzy... O czym myślicie,mówiąc ze wybierając jakąś tam dziewczynę" nie kierowaaliscie się k*****m "? Co tzn , ze nie ciągnęło was do niej seksualnie ?

Gość gość
raczej odwrotnie, nie k*****m bo tak się podobała fizycznie i psychicznie że weszła na poziom wyżej i nie liczył się sex a coś więcej.

To że facet ciagnie do dziewki "kut..aasem" znaczy że ujmuje go seksualnie, nie interesuje jego jej ujęcie prawości, życia publicznego itd. chodzi mu tylko o wygląd i wykorzystanie tego wyglądu w celu zrobienia chełpliwych akcji w sypialni. :]

Gość gość
No tak,ale skoro jest atrakcyjna to chyba was do niej ciągnie...to biologia. Tymczasem zauważyłam ze to są wlasnie związku z rozsądku i zero namiętności. Chcialam wiedziec czy kazdy pan mysli w ten sposob.

Gość gość
Wiem. Czyli gdy mężczyzna mówi że nie myślał k*****m wybierając dziewczynę na partnerkę tzn ze nie podoba mu się i jest bardziej przyjaciółka choć nazywana partnerką czy moze być jak ktos wyżej napisał

Gość gość
Że osobowość była ważniejsza niż powierzchowność.

Gość gość
cyckami :P

Gość gość
Wiem ze osobowosc wazniejsza ale właśnie czy w parze idzie seksualność czy nie ?

Gość gość
Idzie, bo facet nie wybierze kobiety która go nie pociąga, ale w tym przypadku idzie o coś dużo poważniejszego niż seks.