Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni

Polecane posty

Gość gość

Lub faceci. Dlaczego nie umiecie docenić tego, co macie lub posiadacie? Dopiero idziecie po rozum jak cos stracicie? Nurtuje mnie to pytanie. Widze po swoim ex. Za nic w swiecie nie umiał docenić mnie.

Gość gość
Działamy zadaniowo. Jeśli osiągnęliśmy jeden cel, zapominamy o nim i zajmujemy się następnym.

Gość gość
Cos z tym działaniem zawodowym u Was nie bardzo:-)) Jak działacie a nastepnie chcecie wracac? Pytam po co?

Gość gość
Zadaniowym, a nie zawodowym. Czytaj uważnie.

Gość gość
A ty myślisz że kobiety potrafią docenić to co mają? Niestety, ale żyjemy w świecie konsumpcjonizmu i chęć posiadania jest silniejsza niż cokolwiek innego, a gdy coś się zdobędzie, to staje się to nudne i znów chce się posiąść coś nowego, bo dzięki nowemu czujemy się przez moment szczęśliwi. Takie czasy po prostu.

Gość gość
Nie dla wszystkich takie zady. Sa wyjątki. Z tym zawodowym, to slownik mi sie wcina:-))

Gość gość
Patrz na siebie... Może nie było czego doceniać :P

Gość gość
gość dziś Niestety czasami tak bywa, ale to nie tylko faceci tak mają. Dlatego jestem zwolennikiem drugiej szansy - bo czasami wtedy mamy jasność co do danej osoby czujemy i nie mamy żadnych wątpliwości z kim chcemy byc... a po takim doświadczeniu, doceniamy to jeszcze bardziej

Gość gość
Człowiek to taka istota która goni całe życie za nieosiągalnym, gdy coś już ma to szybko się tym nudzi i goni dalej i tak do usranej śmierci. Potrafimy coś docenić dopiero kiedy to stracimy i kiedy jest już za późno.

Gość gość
na co komu dziewucha co się nie ************** ?

Gość gość
znow ten slownik, zamiast czasy, wyszło zady:-o

Gość gość
Patrze na siebie i co widze? Kobietę, normalna, ktora nie zdradzała, głowa ja nie bolała, pomocn, szczera, dająca sobie ze wszystkim rade, nie zrzędząca, dbająca o siebie:-))