Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prinsiss

nie ogarniam takich ludzi

Polecane posty

Gość Prinsiss

jak fajny facet spotyka się z taką chłopiarą, w dresach albo glanach. Na imprezie na sylwku poznałam zajebistego gościa, no ciacho, fajnie zbudowany przystojniak i dotego inteligentny i zabawny no brałabym go, ale był z dziewczyną niby jego ale jakoś nie byli cały czas ze sobą i tylko raz się krótko pocałowali o północy, po za tym typiara totalnie nieszczegulna miała rzadkie krótkie ciemne włosy i krzywego zęba, no i ta stylówa jakieś powyciągane szmaciane swetry, MASAKRA i jak TAKI facet może być z taka szmaciara?? Jak jeszcze od ich znajomego usłyszałam że to już 4 lata są razem to mi kopara spadła, no szczyt! To ja tu włoski prostuję, zawsze z klasą jakiś french na pzurkach, siłownia tu kosmetyki, a taka pizda z płaską dupą ma takiego faceta, wogóle jak myślicie czy jak sie wokół niego zakręcę to w ogole będzie myślał o tamtej? Jak tu ma prawdziwą kobiete? jak myślicie?

Gość gość
Mysle ze nie masz szans ponieważ - jesteś płytka - wulgarna - robisz błędy ortograficzne -czuć od ciebie słabe wykształcenie i niskie pochodzenie -zbyt skupiasz sie na swoim wyglądzie a tego faceci wbrew pozorom nie lubią - pewnue przeceniasz swoją urodę

Gość gość
I jeszcze jedno drenxh,tapeta i prostowane włosy to szczyt wiochy :/

Gość Prinsiss
jak uważasz że przeceniam swój wygląd to tylko dlatego że nie widzialeś mnie na tle tej jego d**y... ohyda i ten ząb no koleś chyba jest ślepy

pewnie nie podoba się mu sposób w jaki traktujesz kobiety i dla tego nie odróżnia ciebie od niej. nie sądze że Ci wybaczy znajdz sobie kogos innego polecam siebie mam głos, który zachęca. jak mniemam lubię wdawać się w sprawy publicznie. cenie prawdę i otwarcie się otwieram. wypada albo nie wypada ale cóż napisze publicznie w słowach kilku, które sama poważysz.. na wstępie od razu może się to C nie spodobać ale wspomnę iż jestem prawy. Jestem młody niedawno skończyłem jakie to słynne 18 lat, zdjąłem kajdany tej dziecinności i może i naiwności. Także zesłany zostałem raz jeszcze teraz pod postacią dojrzałego i mężnego już 18 latka, który niczego się nie boi. Tymczasem rząd się nie zmienia, nie wdaje się w barowe imprezy czy też szczęśliwe kościelne przyśpiewki. Ja w moim biegu życia czynie dobrze, poznaję uczniów i szukam takich, którzy chcą mnie słuchać. nie biorę za to pieniędzy. lecz owszem jednakowo chciałbym się zapytać w czym ludzie dobzi czy zli mają poznawać takich jak ja? jestem skromny, niefałszywy, nie jestem pól inteligentem.. dużo tego mógłbym objawiać, niby to prawda dowodna. może już Cię psuć zacząłem. pewnie zdążyłaś się poznać teraz śmiem się spytać.. ujmę to w kilku słowach, nie chcę Cię obrazić, być może jesteś mniej seksualnie otwarta Mieszkam aktualnie w mieście, pod Toruniem. Kujawsko Pomorskie tereny, piękne, które nie raz na złego nabawiły i nie jednego zepsuły. jestem dojrzały, lubię ujmować kobiety moją prawdą i niezawodnością. moje oczy są niebieskie a włosy blond, sylwetka silna i zdrowa. przypuszczam też, że i wiedza nie z drzewa. nie mam syna, nie mam córki a jednak przyszedłem tutaj aby kogoś poznać i może kiedyś to zmienić nie szukam obojętnej. nie szukam przyzwoitej zwłaszcza iż jestem w tym wieku. chcę byś odznaczała się mądrością i nie robiła dziwactw. mam nadzieje, że coś wzniosłem. Z godnością się z Tobą żegnam. z Tobą droga kobieto, która zdajesz się czymś wyższym, czymś nade mną, zwykłym mężczyzną. Jestem zupełnie wolny i umiem żyć :) kosela.69@o2.pl

Gość Prinsiss
po za tym nie znasz mnie to nie oceniaj...

Gość gość
Co z tego, że pudełko ladne jak puste?

Gość Prinsiss
nie no fajnie młody, ale raz jestem z Krakowa, dwa mam 22 lata, a trzy nie jestem jakimś przychlastem żeby musieć sobie faceta szukać w internecie, bo takich jak ty to ja mogę mieć wielu i nie musze ich sobie organizować w ten sposób

Gość gość
Prinsiss, jestes tak zakochana w sobie ze nawet nie zauwazylas ze niebylejaki dziś pisze nie na temat. On wszedzie tym wpisem spamuje...

Gość TAKA ZWYKŁA KOMPLETNIE
z kolei ja nie ogarniam takich pustaków jak ty , które myślą, że facetowi wystarczy pokazać tyłek w szpilkach i blond włoski, i są przekonane, że od razu taki jeden z drugim rzuci wszystko w cholerę, żeby móc takiej spełniać życzenia

Gość gość
moze jestes ladniejsza. ale pusta i nudna z ciebie osoba :( to tez jest wazne... jak juz sie odzywasz, to miej cos ciekawego do powiedzienia :( nie badz pustakiem!

Gość gość
1:24 Ale jaja,ty jestes dziecko jeszcze ktore wypracowanie napisalo. Autorko,nie lubie ksiezniczek,odpicowanych laleczek,pozorow ,udawania i sztucznosci.lubie naturalnosc,prawdziwosc,zwyczajnosc.z samego opisu sytuacji wybralbym tez partnerke taka jaka mial ow facet niz taka laske jak ty.wyglad nie ma znaczeniu u nie ktorych.brzydota czasami moze byc piekniejsza.

Gość gość
1:24 Czy ty jestes swirem?zapatrzony w siebie psychol.taka krotka analiza twojego wpisu.miales dosc gleboka ,analize wlasnej rzeczywistosci.

Gość gość
miałem różne kobiety w życiu i najlepszy seks miałem właśnie z taką najzwyklejszą kobietką, w łóżku miała w sobie tyle werwy, fantazji i radości, że seks nawet z najseksowniejszą lalką taką jak ty to przy tym porażka

Gość gość
To jest miłość. Ty nie szukasz miłości, tylko "fajnego faceta", który "będzie do Ciebie pasował". Widziałaś, jaką żonę ma Zuckerberg? To jest miłość.

Gość Prinsiss
chyba po to ludzie sie dobierają w pary żeby do siebie pasowalni co nie? a takie szmaty nijak nie pasuja do takich męszczyzn, właśnie to mnie wkurza że odbierają nam, prawdziwym kobietą najlepsze kąski. a co mnie ten żydoski noob ma interesować? niech se ma taką jaką se ma, żaden z nich nie kwalifikuje się do pięknych ludzi

Gość gość
jak cesz to możesz byc moja świnia

Gość gość
No i patrz, jaki smuteczek, panna jest z takim ciachem a ty na jego widok możesz się tylko oblizać :D I taki żal ściska, że aż na kafe musiałaś się przyjść wypaszczać :D