Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Mąż chrapie!!! Pomocy niewytrzymuje!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, z mężem dobrze mi się żyje tylko jest jeden problem, w nocy chrapie bardzo glosno na całą sypialnie!!! Budze go aby nie chrapal , proszę,a on mowi ze ja mam zwidy dzwiekowe jakies.Dosc ze staje do dziecka 3 razy w nocy to jeszcze on! Rozmawialam z nim o tym kilka krotnie ale on mowi ze mam go nagrać jak chrapie bo on nie wierzy w to. Więc nagralam to powiedzial ze sciaglam z netu! Wiec nagralam wideo potem a on mi oznajmił ze zmontowalam przez neta to ze to nie mozliwe ze on tak chrapie ze przesadzam.Nie chce psuć malzenstwa przez glupie problemy,wiec wzielam poduszke i przylam do salonu.bo nie wytrzymie . Mam nerwice już! Co mam robic? Nie chce ciągle spać osobno bez męża.Chce z nim spać no ale sie nie da. Do lekarza nie pojdzie bo nie ma czasu powiedzial.

Gość gość
a jak śpi na plecach pewnie?

Gość gość
Roznie i na plecach i na boku.

Gość gość
a czy pije wieczorem czy ma nadwagę spróbuj gwizdania czy pstrykania palcami jak chrapie to czasami pomaga

Gość gość
włoż sobie stoperki do uszek :)

Gość gość
stoperki u niej no ejj ma dziecko małe

Gość gość
Nie ma nadwagi , dobrze sie odzywia, nie pije, raz sie tylko napije kulturalnie raz na miesiac lub dwa.ale pali fajki 4 papierosy dziennie. Stopery nie dla mnie spadająmi z uszu.po za tym to nic nie daje. Sa niewygodne bolą mnie uszy od tego.mam male uszka

Gość gość
No i mam dziecko 14 miesiecy

Gość gość
to załóż na głowę słuchawki dźwiękochłonne też zminimaalizują hałas:)

Gość gość
powiem tak jeżeli nie ma infekcji nie pije śpi prawidłowo odpowiednia wentylacja nie ma nadwagi to wskazuję na problemy laryngologiczne ale pisałaś żepali więc moze tu tkwi problem najlepiej aby na wieczór wypił dużo wody i nawilżył gardło

Gość gość
Jezu slychac go z.drugiego pokoju nawet !!! Tak glosno

Gość gość
masz wielkiego chrapacza w chałupie :)

Gość gość
próbowałaś gwizdać mu nad uchem spróbuj

Gość gość
albo pieprznij go gumowym młotkiem w łeb to przestanie zakłócać ciszę nocną żonie :D

Gość gość
k***a co za gosciu j****y, jak mowi ze zmontowalas przez neta chrtapanie o k***a ale hardcore

Gość gość
jeszcze chrapie ?

Gość gość
up niewytrzymuje!

Gość gość
Mój przed snem psika neoanginem gardło i nie chrapie :) naprawdę działa :)

Gość gość
masz problem to go usuń męża znaczy znajdziesz nowego:P

Gość Ewa333333
a mi dzisiaj przywieźli nowy materac :) ale sie będę wylegiwać... a do tematu - mój facet też chrapie, ale w swoim pokoju po drugiej stronie mieszkania czasem mnie doleci, ale w spaniu nie przeszkadzam polecam taki sposób na chrapanie - jest niezawodny :)

Gość gość
E tam to po co facet skoro spać trzeba osobno? Ja swojemu sprezentowałam suplement który zamówiłam na anty-chrapanie.pl Od rozpoczęcia kuracji mija jakiś tydzień i powiem wam że jestem bardzo zadowolona bo już chrapie przynajmniej o połowę mniej niż wcześniej. Z tego co czytałam to ten suplement tak właśnie działa że stopniowo zwalcza chrapanie aż do jego całkowitego wyeliminowania

Gość gość
też miałam ten problem ale kupiłam w aptece zwykłe stopery piankowe i pomaga

Gość gość
Ja również stosuje ten suplement i działa rewelacyjnie

Gość gość
ten suplement z anty-chrapanie.pl jest rewelacyjny. W końcu noc w sypialni wygląda normalnie a nie jak odgłosy w dziczy

Gość gość
Stopery piankowe to prawda są bardzo dobre - w sumie nie tylko na chrapanie. Ale zakłada sie i cisza jak makiem zasiał. Mój znajomy bardzo głośno chrapie, także w sumie nikt w mieszkaniu przez niego spać nie może. Leczenie chrapania zaczął od wizyt u lekarza domowego potem były tabletki itp obecnie uczęszcza do centrum Estetyki i leczy swój "problem" - http://www.beauty.com.pl/pl/leczenie-chrapania

Gość gość
Moge wziąć twojego męża, ja też chrapie więc będziemy sobie chrapali razem. Daj tel do niego ;)

Gość PaniSara
Mój mąż również chrapie. Nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Nie dba o swoje zdrowie. Pali papierosy, nie chce zdrowo się odżywiać, nie uprawia sporu i do tego ma prace siedzącą. Nie potrafię namówić męża aby aby zainteresował się swoim stylem życia. ,,Dobrze, jest tak, jak jest!" Mam wrażenie, że to głośne chrapanie jest spowodowane tym jak prowadzi siebie. Czy może tak być? Chce mu bardzo pomóc i sobie też. Nawet nie wiecie jak marzy mi się spokojna noc, bez budzenia się co chwile. Macie jakiś pomysł? Dobrego lekarza, który może wpłynąłby na niego i wyleczył?

Gość gość
Namów, go na konsultacje w medicus DCL, są tam sprawdzeni lekarze, którzy na pewno wyleczą go z chrapania. Może jak porozmawia ze specjalistą, to zmieni też podejście do życia i zacznie bardziej dbać o siebie.

Gość gość
Namów, go na konsultacje w medicus DCL, są tam sprawdzeni lekarze, którzy na pewno wyleczą go z chrapania. Może jak porozmawia ze specjalistą, to zmieni też podejście do życia i zacznie bardziej dbać o siebie.