Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Mąż chrapie!!! Pomocy niewytrzymuje!

Polecane posty

Chrapanie to niestety bardzo uciążliwy problem ale zarazem i też niebezpieczny bo może prowadzić do bezdechów więc powinniśmy się wczytać w temat bądź też udać do lekarza ja polecam na początek zaznajomić się z tematem fajne artykuły na https://www.pocztazdrowia.pl/artykuly

Gość AnkaZy
Cześć dziewczyny. Mój mąż, też chrapnie. Nadaje na takich częstotliwościach, że nie potrafię spać. Kilka razy musiałam przenieść się do pokoju córki. Pomocy! Co mam z tym zrobić?

Gość medicusDCL
Dzień dobry, chrapanie można leczyć. Przyczyny mogą być różne, dlatego należy skonsultować się ze specjalistą, który zdiagnozuję przyczynę dolegliwości. Kadra Medicus DCL to wykwalifikowani i doświadczeni laryngolodzy. Więcej informacji na temat leczenia chrapania znajdzie Pani na naszej stronie www.medicusdcl.pl. Zachęcam również do skontaktowania się z naszą rejestracją telefoniczną - 71 74 96 00

Gość gość
Trzeba go zaprowadzić, choćby za rękę do kliniki, żeby go przebadali lekarze. Chrapanie, a szczegolnie bezdech moga być bardzo niebezpieczne dla zdrowia, a nawet dla życia. Tak samo miałam z moich mężem, najpierw - nie nie nie, nigdzie nie będe szedł, ale później sam się przekonał jak dobrze mu się spi, kiedy nie chrapie. Leczyliśmy go w Mille medica na Ursynowie.