Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak są kobiety spod znaku skorpiona?

Polecane posty

Gość gość

Jak je zrozumieć, jak je odczytać, dlaczego są takie zagadkowe, dlaczego są tak bardzo zmienne, dlaczego zachowuje się inaczej niz to co widać w jej oczach.....ech

Gość gość
Mówisz o konkretnej osobie, a nie o wszystkich kobietach. Jak świat światem, każda kobieta jest inna. A jeśli interesuje cie dlaczego jest taka "zagadkowa", to po prostu z nią porozmawiaj. Nie ma kobiet, których nie można rozszyfrować. Są tylko tchórze, którzy tak uważają.

Gość gość
One są skrajne jak ocean :D nie możesz niczego im narzucać

Gość gość
Wątpię, że którejkolwiek kobiecie można cokolwiek "narzucać". No chyba, że ona sama to lubi :classic_cool:

Gość skorpionica indywidualistka
enigmatyczne,wyjątkowe,emocjonalne,skrajne,indywidualistki,wrażliwe,inteligentne,charyzmatyczne,kochające wolnosc i seks,niebanalne,lojalne,empatyczne ale i pamiętliwe,czasem wredne,wykorzystujące słabe punkty przeciwnika

ja taka jestem w każdym razie ale nie bardzo wierzę w horoskopy,znaki zodiaku itd,chociaż te kobiety skorpiony,które znałam faktycznie miały coś w sobie,nie były szarymi myszkami

Gość gość
Nie chciałbym na partnerke chociaż sam jestem skorpionem. Na koleżankę jak najbardziej ale bywają bardzo wredne.

Gość gość
Mozna sie w nich zakochac i to dosc szybko:) Pozniej jest juz pod gorke. Cos było i nagle sie skonczyło. Ech zycie:) Jak nie milosc to bedzie dobra kolezanka. Tak na marginesie. Podobno skorpionice dosc ciezko sie otwieraja, dlugo uzewnetrzniaja swoje emocje, ciezko mowia o swoich problemach itd. Jezeli ktos taki zaufa i otwiera sie na Ciebie i zwierza sie ze swoich problemow to chyba dobry znak?

Gość gość
Skorpiony, indywidualistki? Chyba żartujesz? One nie widza niczego poza sobą> nie ma w nich żadnego wdzięku, empatii. Wyjątkowe? Chyba we własnej głupocie :D Znam kilka i nigdy bym z taką nie był. Są mało kobiece.

Gość gość
A moja kobieta jest spod znaku raka i jest bardzo wrażliwa, empatyczna, emocjonalna, honorowa, temperamentna, taki żywy ogień więc znak zodiaku nie ma znaczenia ;)

Gość gość
Masz to, na co się godzisz :D 🖐️

Gość gość
.... albo na co zasłużysz! :classic_cool:

Gość gość
Byłem w zwiazku ze skorpionica. Wredna, agresywna, zaborcza, pamietliwa. Okropny charakter. Najpierw namawiała mnie do zwierzeń, a potem uderzała mnie w czule punkty wykorzystując ta wiedzę. Zawsze wszystko musiało byc tak jak ona chciała. Wszystko jej podporządkowane. Gdy przejmowałem inicjatywę kończyło sie to autentyczna wojna. Maniaczka na punkcie seksu. Ciagle napalona. Bardzo pociągająca i atrakcyjna. Skora do eksperymentów. Potrafiła sie spakować i wyprowadzić, bo jej nie zerznalem w danym momencie. Ogólne zaprzeczenie większości cech, których szukamy u kobiet. Dobra na kochankę, ale nie zone. Taka zone to bys zabił :)

Gość gość
Skorpionice sa indywidualistkami, nic nie zrobia pod czyjes dyktando, choćbys byl niewiadomo kim w zwiazku, w pracy, na osiedlu. Glupich i nudnych olewaja i ignorują, nie bawia sie facetami tylko przechodza do dzialania. Inteligentne, powie wprost to co mysli nie liczac na konsekwencje. Wrazliwe i empatyczne, bardzo skryte, oczy mowia wiele. Jeżeli wodziales w nich uczucie to było i byc moze jest, ale nie zasluzyles aby je doświadczyć. Gdy rozum dojdzie do slowa, to juz nic nie ugrasz. Zdecydowane w dzialaniu, ale gdy maja wątpliwości to czekaja az do skutku, moga tak czekac dlugo, nawet dekade, ale musza miec sens. W domu wszystko zrobi ale facet musi byc tego wart.

Gość gość
ale tylko pod warunkiem, że najpierw ją dobrze ubezpieczysz..... :P

Gość gość
nie sa lojalne, szlachetne, sa za to wredne - to najgorsze cechy, czesto zdradzaja

Gość gość
zerżnięta skorpionica przestaje być na zawsze indywidualistką. wiem z autopsji.

Gość gość
Autorze wątku spod jakiego Ty jesteś znaku?

Gość gość
To nie ma znaczenia. Horoskop, dobranie partnerów czesto mijaja sie z prawda

Gość gość
Bardzo lojalne, ale trzeba zasluzyc. Widocznie ja skrzywdziles. Nie ma nic za darmo.

Gość gość
No dobra prawda czy nie prawda pytam spod jakiego znaku zodiaku jest autor postu a nie pytam czy trzeba w to wierzyć czy nie. Autorze odpowiedz.

Gość gość
ja ci powiem, jakie są wszystkie kobiety, nie będziesz musiał się nad każdą zastanawiać: BABY SOM GŁUPIE Uzbrojony w tę mądrość nigdy nie poczujesz się niepewnie ani nie będziesz zaskoczony.

Gość gość
Autor jest BYKIEM

Gość gość
Ha ha ale jaja cos ciagnie do siebie byka i skorpiona. :) Ja jestem skorpionica i mam meza byka. Moja siostra jest bykiem i ma meza skorpiona Moj szwagier jest bykiem i m zone skorpionice Takze jak widzisz ciagnie te znaki do siebie masz duze szanse byczku jakby patrzec od strony astrologii. ;)

Gość gość
gość dziś I jak wygląda wasz związek? Związek faceta byka i kobiety skorpiona?

Gość gość
Burzliwie i to bardzo, bo oboje jesteśmy uparci jednak nie wieje nudą. Ale mysle ze w kazdym zwiazku są dni lepsze i gorsze. Jestem 7 lat po ślubie, a dalej na siebie działamy. Kobieta skorpion nie lubi byc osaczana i zdecydowanie byk daje jej swobodę. Za to byki lubià takie kobiety z ostrym charakterem. Wiec mysle ze zwiazki takie mają przyszlosc. A co cie w tej skorpionicy najbardziej intryguje lub pociaga?

Gość gość
jak sra

Gość gość
dziś Co pociaga? Zdecydowanie, odwaga, silny charakter, jej kobiecosc, taka naturalnosc, jej dwuznaczne podchody itd. Cała otoczka z nia zwiazana,

Gość gość
Moja Mama jest spod znaku skorpiona i ma bardzo ciężki charakter. Na szczęście jestem juz dorosla i nie mieszkamy razem :-)

są lojalne nawet wobec tych którzy je skrzywdzą,potrafią zapanować nad chęcią zemsty żeby pokazać że są ponad to,nienawidzą być ograniczane,nie lubią być spokojne,ułożone,są ciekawe świata,chętnie lubią zamieszać,mieć wpływ na inny