Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak są kobiety spod znaku skorpiona?

Polecane posty

Gość skorpionica indywidualistka
ja to bym chciała wywrócić świat do góry nogami,drażni mnie taka ciągła rutyna,cenię ludzi dobrych,lojalnych i szczerych wobec mnie,ale czasem odzywa sie we mnie diabełek,chciałabym się wciągnč w jakieś niebezp klimaty

Gość gość
ty chcesz "mieć wpływ na innych", a to nie jest indywidualizm, tylko chęć kontrolowania innych, a to b. zła cecha. chcesz "wywracać świat", to sobie go wywracaj ile się da. ja bym cię omijał z daleka. nie znoszę wściekłych i nadpobudliwych bab!

Gość gość
gość dziś Skorpiony, indywidualistki? Chyba żartujesz? One nie widza niczego poza sobą> nie ma w nich żadnego wdzięku, empatii. Wyjątkowe? Chyba we własnej głupocie smiech.gif Znam kilka i nigdy bym z taką nie był. Są mało kobiece. x ha!! jedna wypowiedz z najbardziej logicznych:D x nie wiem dlaczego osoby z pod znaku skorpiona, niezaleznie od plci, uwazaja sie za wyjatkowe:D cociaz nie wierze w zadne wrozby, horoskopy, znaki to jednak uwazam, ze ci ludzie sa wyjatkowo perfidni i zaklamani :D x to tylko oni sami sobie dopisuja cechy i czuja sie wyjatkowi nikt inny, myslacy, w taki sposob ich nie postrzega:D

Gość gość
Czy ja wiem? Skorpo maja duzo cech pozytywnych i wiekszosc co tu piszą jest prawda. Ci co komentuja negatywnie powinni napisac spod jakiego znaku sa bo być może ze znaków przeciwnych.

Gość gość
Znam parę byk plus skorpionica, są po rozwodzie i chyba strasznie oboje uwielbiali się kłócić

Gość skorpionica indywidualistka
gość 16:57 a to ty pewnie jesteś tym tchórzem ględzącym w nieskonczoność o bad boyach i kobietach materialistkach-)tacy jak ty boją się wszystkiego,nawet własnego cienia-)taka nadpobudliwa baba nawet by nie spojrzała na ciebie-)

Gość gośćgość
przyganiał kocioł garnkowi,odezwał się ten który nikogo nie kontroluje-)