Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukanie na odszkodowaniu :((

Polecane posty

Gość gość

czuje się poszkodowana przez jedną z firm ubezpieczycielskich (uważam ze wyplacili mi niestosowne odszkodowanie) sprawa nie jest juz taka swieza bo to bylo rok temu ale znajomi mowili zeby moze jeszcze jakos powalczyć.. nie wiecie do kogo się można zwrocic?

Najlepiej do firmy w której pracujesz i której reklamę zaraz zamieścisz :P.

Gość gość
sa takie firmy które odkupują wierzytelność z tytuły tych zaniżonych odszkodowan jak np. odkupy.pl wiec powinni pomoc a z tego co wiem to nawet 3 lata wstecz to dziala

Gość Sylkaeuco
Witam Jestem Agentem ds odzyskiwania odszkodowań firmy Europejskie Centrum Odszkodowań, oferuję pomoc w uzyskaniu odszkodowania zapraszam do kontaktu, udzielę wszelkich informacji pod nr telefonu 511464172 Pozdrawiam

Gość gość
ja jak miałam taki problem to się zwróciłam do benefactor, też namiar na nich na jakimś forum znalazłam i super szybko mi pomogli a pieniążki dużo wyższe się udało odzyskać i mogłam sobie pozwolić na szybszą prywatną rehabilitację

Gość gość
no niestety myślałam, że tylko ja miałam taki problem ale widzę że to powszechna sprawa z tymi odszkodowaniami :( mnie pomogli w bls-rsm, odkupili cesję z OC sami wypłacili mi znacznie więcej a potem nie musiałam się już interesować przebiegiem sprawy bo wszystko było na ich głowie

Gość gość
Dostalem od Company 1600 zl-oddalem,Aso Nissana skasował 7000 zl