Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany gość

moja dziewczyna zwariowała! Co robić?

Polecane posty

Gość załamany gość

wymyśliła sobie że pomniejszy sobie biust! mówiłem jej że ma wspaniały, że strasznie mnie kręci i że jest cudowny, ale ona mówi że już ją plecy bolą, że nie chce mieć już problemów z ciuchami i że chce chodzić raz na jakiś czas bez stanika (bo teraz to śpi w staniku) ale dla mnie już teraz może chodzić bez. Ma cudowne duże piersi na stanikach ma napisane 75J a na niektórych K, ma cudne piersi, ale one chce je pomniejszyć :( , jak mogę ją odwieść od tej decyzji? ona już sobie poznajdywała jakieś kliniki i w przyszłym miesiącu chce pójść na konsultacje nie chce by pomniejszała sobie piersi, odbierze jej to seksapil, zwłaszcza że chce go zmniejszyć do C!

Gość gość
Myślę, że taki biust rzeczywiście może być uciiążliwy. Może ma źle dobrane staniki? Zaproponuj jej, że pójdziecie razem do brafiterki (osoba która profesjonalnie dobiera staniki, które na pewno ułatwią jej funkcjonowanie), taki sposób spróbuj.

Gość gość
mądra dzioucha. Z taką dojarnią to jak nic zwyrodnienia kręgosłupa gwarantowane a ty debilu zawieś sobie na szyi na sznurku dwa worki 5-kilogramowe i chodź z nimi 24-h na dobę, biegnij do autobusu, wchodź po schodach itp. Ciekawe po jakim czasie stwierdzisz, że z chęcią byś trochę odsypał z zawartości...

Gość załamany gość
już jej kupowałem seksowna bieliznę, a ona właśnie kupuje u brafiterki bo wcześniej myślała że ma 80I chyba czy jakiś inny, nie wiem nie znam się na tym wiem że jest on ciężki czuje to gdy je podnoszę, ale one są na prawde piękne i nie chce by je zmniejszała, przeciez dużo kobiet mający biust taki jak ona nie pomniejsza i dobrze im, wiec i ona nie musi

Gość gość
powiedz jej że nie bedzie ci sie podobac bez duzego biustu

Gość gość
Niech wejdzie na szołap i zobaczy jak komplementowane są transmisje kobiet z duzym biustem.

Gość gość
jeżeli bolą ją plecy to najwyższy czas żeby zmniejszyła, inaczej może za parę lat bardzo cierpieś i nabawić się problemów z kręgosłupem. To nie chodzi o wygląd, a o zdrowie.

Gość gość
Typowo głupi facet. Szkoda że im nigdy jaja nie urosną do rozmiaru arbuzów. Wtedy nawet nie pytali by dziewczyny o zdanie czy "mogą pomiejszyć".

Gość LOLLOL

Moja loszka na swieta chce kupic gwiazde betlejemską, kumacie? odwalilo jej totalnie , co robic?