Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i chodze do gimnazjum

Polecane posty

Gość gość

Dla dorosłych

Gość gość
i bardzo dobrze,że nadrabiasz wykształcenie

Gość Kasia__
nigdy nie jest za późno żeby iść do szkoły. a do jakiej szkoły chodzisz?

Gość desi pani
Super :) wytrwalosci zycze i nie odpuszczaj czasem.

Gość Marta_O
to nie żaden wstyd :) poźniej zrób sobie LO i już masz średnie :)

Gość gość
No i co z tego ? Ważne że chcesz się uczyć :) Potem zrób liceum dla dorosłych zaocznie np. w szkole Delta i już będzie ekstra :)

Gość gość
Też polecam tą szkołę. Słyszałam, że mają fajnych nauczycieli, którzy pomagają jeśli ktoś ma problem z czymś. Wszystko jest za darmo, więc nie ma czego się obawiać jeśli chodzi o ukryte koszty. Gdy np. ktoś chce zrezygnować to też nie ma problemów :D Ekstra szkoła jednym słowem ... :)

Gość gość
Ja chodzę do Cku

Gość gość
i bardzo dobrze, nigdy nie jest za późno na naukę :) liceum też bedziesz mógł zrobić zaocznie i za darmo :)

Gość gość
A potem śmieciowe studia i praca w magazynie ;) Powodzenia :)

Gość gość
To prawda :) Na naukę nigdy za późno. Dla osób chętnych polecam szkołę Delta Edukacja :) Fajna atmosfera, nauczyciele i wszystko inne.

Gość gość
Moja koleżanka zdobyła średnie wykształcenie, mając 35 lat, a mój kolega chodził do szóstej klasy podstawówki, mając 18 lat i dorywczą pracę, ale, niestety, nie ukończył jej, ponieważ wybrał właśnie tę pracę. W życiu bywa różnie. Ale najważniejsze, że człowiek chce nadrobić i wiedzę, i wykształcenie. Na to nigdy nie jest za późno. Trzymam kciuki.

Gość gość
Zapraszamy ostatni moment do zapisu ! ul. Dworcowa 10/2 Bytom Szkoła Delta Edukacja W ofercie: - Gimnazjum dla Dorosłych, - Liceum dla Dorosłych, - Szkoła Policealna (opiekun medyczny, technik weterynarii, technik bhp, kosmetyka itp.) Wszystko za free - bez ukrytych kosztów. Zaświadczenia, legitymacje wydajemy całkowicie bezpłatnie !

Gość gość
Ze szkół dla dorosłych polecam wszystkim DELTE. Jest w Katowicach, ale też ma oddziały w innych miastach. Całkowicie darmowa :)

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja zaprasza do zapisu ! Darmowe gimnazjum, zapisy na wyższy semestr ... bez opłat. Masz pytanie ? napisz chętnie doradzimy, udzielimy informacji. Szkoła w centrum miasta, blisko centrum. Zapraszamy !!!

Gość gość
No a co w tym złego? To chyba dobrze, że nie pozwoliłaś sobie osiąść na laurach i nadrabiasz wszystko. Niech inni zazdroszczą? A do której szkoły chodzisz? Bo moja siostra też się zastanawia nad takim rozwiązaniem i na razie wszyscy polecają jej szkołę Kreatoredukacja we Wrocku