Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

delikatny temat...

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, mam pytanie do Was, gdzie pozwalacie dojsc Waszym Panom? Zgadzacie sie na to, zeby doszedl na Waszym biuscie, czy co gorsza na twarzy? Ustach? Oczekuje kulturalnych odpowiedzi od Pan.

Gość gość
panom ? ja nie jestem psem i nie mam pana debilu

Gość rosa na szkle
W każdym z w/w miejsc.

Gość gość
CO GORSZA..na twarzy???ile masz lat?15?

Gość gość
Nie, nie mam 15 lat Mam 29 lat, i brzydze sie spermy. (Panom/ Paniom- nie mam nic zlego na mysli, bez podtekstow)

Moja Pani mi pozwala wszędzie. Tylko muszę uważać, żeby za mocno włosów nie zachlapac ;)

Gość gość
moj maz nie ma takich wymyslow by podniecac sie widokiem wlasnej spermy na biuscie czy twarzy... konczy we mnie i tyle, jezeli robie mu loda, to dochodzi w moich ustach, ale nigdy tego nie lykam, nigdy tez sie mnie nie pytal :dlaczego nie?' ani nie wsomnial ze chcialby, jakby widok mnie lykajacej jego sperme mial byc bardziej podniecajacy niz sam stosunek czy orgazm :O

Gość gość
I jestem Kobieta ....

Gość gość
Moj tez w zyciu nie prosil mnie o polykanie. Wspomnial tylko ze ma fantazje o dojsciu na moim biuscie / ustach Ale sie brzydze nawet dotknac spermy, w tym problem Moze z czasem sie przelame, nie wiem

Gość bella   86
Ludzie przecież sperma to nie g***o, ja lubię wytrysk na brzuch czy piersi. Mało tego lubię patrzeć jak to robi, dlatego seks po ciemku jest dla mnie prymitywny.

Gość gość
Fajnie bella, ale po co dawać takie okropne porównanie. Dlaczego komuś ma tak sie kojarzyć. Kafemen@wp.pl

Gość gość
ja lubie jak moj facet spuszcza sie na twarz , jak wytrysnie to jeszcze przez chwile wylizuje penisa ze spermy bardzo to lubie

Gość bella   86
Porównanie takie jak posty powyżej, innego nie umiałam znaleźć, spermę można porównać do białka jaja kurzego. Śpiewaczki surowe jaja łykają, bo mają zbawienny wpływ na gardło. Więc wytrysk na ciało, nie jest obrzydliwy lub upokarzajacy.

Gość gość
Pewnie, ze nie jest obrzydliwy, tylko jak daje sie takie porównania, to mogą one zapadać w pamięć. Sam lubię czasem zlizać swoją spermę z ciała kobiety, najlepiej jak wycieka z ci.pki. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Mój robi minetkę i gdy mam orgazm to spija i zlizuje tak samo gdy robię ja lodzka połykam a tak to lubię ciepłą spermę w cipce czuć. Nie każdy facet ma taką smaczną spermę zależy to od diety co jemy i higieny miejsc intymnych.

Gość bella   86
Ostatnio był temat o lizaniu spermy po stosunku i panowie mieli opory. Ty naprawdę jesteś świntuch jak to lubisz :-D :-D

Gość widocznie jesteś Kotem
"ja nie jestem psem i nie mam pana" Psy mają panów. Koty mają personel.