Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bernadeta Piotrowska (Benia) opisująca biegi narciarskie w tvp

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o komentarzach p. Bernadety Piotrowskiej podczas biegów z udziałem p. Justyny Kowalczyk.? Moje zdanie jest następujące. Uważam że nie nadaje się do komentowania biegów ponieważ ona je opisuje słowami a nie komentuje. Pytam się czym w/w pani zasłynęła , czym się przysłużyła że komentuje w tvp biegi, czy ma jakieś zasługi w biegach,?! Przeciez nie jest ona z zawodu dziennikarką, czy też komentatorem sportowym.? Czym się przysłużyła.?! Pytam się,?! Ja już jej opisywania biegów nie mogę słuchac - bo komentowaniem tego nie nazwę. Ja się tak zastanawiam czym się zasłużyła iż dano ją do komentowania biegów tak prestiżowej dyscypliny - na równi z komentatorem wybitnym np, Przemysławem Babiarzem.?! Pytam się dlaczego ją dokotłowują by opisywała biegi gdy komentuje pan Przemysław Babiarz?! Pytam się !!! Niech zostanie zatrudniona i niech sama je opisuje wtedy Polska zobaczy jak sobie poradzi i czy sama do opisywania biegów się nadaje- bo komentowaniem tego nie nazwę. Kibic.

Gość gość
Znowu w/w pani komentuje. Niech TVP zmieni ją na kogoś kto potrafi komentowac i jednoczesnie zna sie na narciarstwie biegowym bo w/w pani mowi komentując "śnieg jest ciepły ale tego nie widać". :D Co chwile mówi wymieniając nazwisko Theresy Johaug - "TereZe". Czy prawdziwy kibic takie bledy niesie.?!

Gość gość
zniesie*

Gość gość
Dzisiaj bardzo dobrze komentuje komentator (nowy) i Bardzo dobrze komentuje ! a pani Bernadeta która opisuje to co sie dzieje na trasie poprostu wg mnie sie nie nadaje do komentowania ! Nie współgrają te dwa głosy ! (komentujący + opisujący)

Gość gość
Dzisiaj komentował biegi z udziałem naszej królowej nart Justyny Kowalczyk, pan Jarosław Idzi. Bardzo dobrze komentował. Komentatorzy tacy powinni byc brani do komentowania biegów z udziałem naszej królowej nart Justyny Kowalczyk.

Gość gość
Moim zdaniem Pani Piotrowska nie powinna być w ogóle dopuszczona do komentowania, to wstyd i porażka TVP. Komentarze w stylu "Dużo pchania jest na trasie..." lub "Panie dużo dziś pchają..." są osłabiające. Zawsze zmieniam kanał, nie da się słuchać.