Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jednej stony jej zależy a z drugiej chce się mnie pozbyć.

Polecane posty

Gość gość

panna z którą piszę ma ciągłe wahania nastroju.. piszemy sobie dużo gdy nagle ona mnie blokuje i na kilka dni kontakt się urywa z racji też ze mi na niej zalezy szukam tego kontaktu i zawsze jakoś po kilku dniach udaję nam się go nawiązać wtedy ona mówi że bardzo jej brakowało mnie ... chwile jest dobrze , piszemy jest miło... nagle coś ją bierze i znów mnie blokuje , i cisza przez kilka dni gdy udaje się na wiązać kontakt to robi wyrzuty że mnie nie było... ale jak miałem być skoro sama kazała mi spieprzać? znów jakiś czas jest miło a potem sielanka się konczy i tak w koło. bardzo mi na niej zalezy ale tak nie może być ona z jednej strony mówi że też jej zalezy a za chwilę jak ją coś trzaśnie mówi że trzeba to skończyć..... czy myślicie że powinienem zakończyć te znajomość ??

Gość gość
dodam jeszcze , że takie postępowanie z jej strony stasznie mi rujnuje psychikę.... co powinienem zrobic ?

Gość gość
kobiety takie są jak ci nie pasuje możesz zawsze zostać gejem

Gość gość
nie chce zostać żadnym gejem chciałbym jakoś zaradzić tej sytuacjii i chyba nie każda taka jest

Gość gość
nie każda ale większość zalecam cierpliwość i nieprzeżywanie tak tego dziewczyna nawet cię może wyzwać bez powodu bo tak to już jest po prostu nie bierz tego do siebie

Gość gość
chciałbym naszą znajomość przenieś poza pisanie i jak potem trwać w takim związku gdy w tygodniu odzywać się będzie tylko dwa dni ?

Gość gość
to zostań gejem i już co do dziewczyny istnieje możliwość że ma innego chłopaka

Gość gość
nie zostanę pedałem !! fuj... poczekam na rozwój wydarzeń i w razie konieczności poszukam jakiejś normalnej bo ta chyba do końca nie jest a mimo tego tak bardzo mi na niej zależy.... :(

Gość gośćtaksiepytam
napisz jak ty ją traktowałes,powaznie czy nie,czy dałes jej poczucie bezp czy nie zrobiłes czegos przez co ona teraz się boi zaufać,czy byłes wobec niej uczciwy,czy nie stosowałes jakichś gierek które ją zraniły albo zraziły,zachwiały nią

Gość gośćmda
kobiety mają zmienne nastroje nawet jak kochają

Gość
Trochę jakbym czytała o sobie...:P też czasem mi odwala, ale na krótko-max 1 dzień.;) Po kilka dni to dla mnie trochę dziwne-pewnie złapałabym dystans...:P

Gość gość
traktuje ją z należytym szacunkiem okazuję zainteresowanie . a wszystkiej jej fochy są o kompletne nic :>