Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy są przystojni

Polecane posty

Gość gość

Zadbani, szczupli i młodo wyglądający Polacy mogą się schować

Gość gość
A niemki...piękne :D

Gość gość
Tak, tak wszyscy Niemcy są tacy idealni :P Zwłaszcza ci co w sylwestra obmacywali, okradali i gwałcili przy dworcach Niemki :P

Gość gość
Nawet jeśli Niemcy są tacy ładni, to dlaczego nie bronią swoich kobiet? Wątpię aby Polacy pozwolili ciapatym krzywdzić swoje kobiety, od razu by się zmówili i pogonili muzułmańskie bydło.

Gość gość
Co mi z Niemkami wyskakujesz? Co to za argument?nie jestem lesbijka. Taak z pewnością polscy mężczyzni bronili by kobiet w takiej sytuacji. Na pewno nie wszyscy. Zresztą pisze o wyglądzie

Gość gość
Wygląd nie zastąpi innych ważniejszych cech, których Niemcy nigdy posiadać nie będą, tylko pustaki lecą na sam wygląd... i mam tu na myśli nie tylko kobiety, ale również facetów. Już nie będę wspominał ze nie wszyscy Niemcy są tacy doskonali, bo jest tam mnóstwo grubasów, niechlujów, maminsynków, sierot życiowych, itp, itd... mieszkałem tam prawie 3 lata, więc znam Niemców i ich mentalność dosyć dobrze. A tak na marginesie to co ty uważasz za szczupłe i atrakcyjne, to większość polek takich facetów uzna za chudzielców.

Gość gość
Oczywiście, że też są tam i brzydcy i grubi itd ale średnio w przedziale 25-35 r życia znajdę więcej przystojnych Niemców niż Polaków. I to że piszę o wyglądzie nie oznacza, że na nic innego nie patrzę i to dla mnie najważniejsze. Tylko zwyczajnie czasem przykro kiedy widzę Polaków przed 30 z brzuchami piwnymi, lysawymi po których już widać wiek. Za chodzi? Mówię o normalnych, szczupłych lubiących sport facetach, ze zgrabnymi nogami, płaskim brzuchem i fajna klata. Nie o chuderlakach z zebrami na wierzchu.

Gość gość
Niemieccy faceci to męskie p***y,cykory i erotomani...Polak nigdy nie pozwolił by polskie kobiety były napastowane przez brudasów,sygnał w necie i kozio jebcy wymiecieni zostali by z ulic miast i wsi,a niemcy?Śmieszne namiastki mężczyzn :(

Gość gość
To SE kur// wa wyjdz za Niemca i wypier// dalaj do swojego Niemca i przestan pier// Dolic bo się zygac chce , co za pusta lalunia .nie podobają ci się Polacy to wypad i.ch// UJ z toba!

Gość gość
Pisać to sobie można. Zobaczymy jak u nas zaczną molestowac Polki jakimi obrońcami będziecie. Sporo polskich facetów nie szanuje Polek i je obraża. Erotomani? Z pewnością nie mniejsi niż Polacy. Normalne że większość młodych facetów myśli o seksie. W każdym kraju

Gość gość
16:25 haha i to przykład pokazujący poziom polaka.

Gość gość
Jestem w związku z Niemcem.mierzę ich jedną miarą...są bez kultury,brudasy i nie znają ,nie mają tego czegoś co Polacy!....temperamentu!są zimni jak ryby i trzeba im wszystko tłumaczyć jakby byli upośledzeni choć nie są !a gdy zrobią już coś oczywistego są bardzo z siebie dumni!to leniwy naród bez żadnych pragnień tylko jedzenie i spanie....a sex.byle szybko i jak i najlepiej na czas?!hahahhahahha Nigdy więcej nie związałabym się z takim,zamierzam ten problem szybko rozwiązać.! POLACY ponad wszystko inne!są pełni kultury ciepla i serdeczności i oczywistości nie trzeba im tłumaczyć!

Gość gość
Zobaczymy jak u nas zaczną molestowac Polki jakimi obrońcami będziecie x My ich tu po prostu nie wpuścimy, więc i bronić nie trzeba będzie :P x przykro kiedy widzę Polaków przed 30 z brzuchami piwnymi x Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w moim mieście jakoś nie widzę żeby aż tylu facetów w wieku lat 25-35 było upasionych, może 1 na 10 się zdarzy, ale nie więcej, co prawda na facetów uwagi zbytniej nie zwracam, ale raczej bym zauważył ten trend. Niemcy to inna kultura, kobiety też są tam inne i dla Polaka Niemki mogą być ciekawsze, bo są bardziej bezpośrednie, bardziej naturalne i mniej próżne, ale to nie znaczy są lepsze, są po prostu inne ze względu na kulturę, styl wychowania i komfort życia. Trochę obiektywizmu by ci się przydało i takiego zwyczajnego szacunku dla ludzi, zwłaszcza swoich rodaków, bo polak jak to polak najbardziej lubi obrabiać tyłek swoim rodakom, a ty też jesteś Polką, jedną z nas.

Gość gość
Jednego nie rozumiem. Dlaczego Niemcy tak łatwo dali się podporządkować uchodźcom, chowają się przed nimi, przecież tamci czują się bezkarni.

Gość gość
Każdy Niemiec jest inny, tak samo jak każdy Polak jest inny.

Gość gość
Dlaczego Niemcy tak łatwo dali się podporządkować uchodźcom, chowają się przed nimi, przecież tamci czują się bezkarni x Niemcy zawsze tacy byli, zanim doszło do pojawienia się Adolfa (Austriaka) też dostawali po d***e od imigrantów, głównie żydów którzy ich zdominowali i kontrolowali. A teraz dostają po d***e od ciapatych i tylko czekać aż pojawi się u nich kolejny Adolf który w końcu powie dość i będzie chciał zrobić porządek niszcząc przy tym połowę świata :)

Gość gośćszarik
Tylkö owczarki...nie z enerde...hehe

Gość gość
No jak facet nie umie obronić swojego domu, rodziny, ojczyzny, to co to za facet? Po co komu przystojny manekin?

Gość gość
Ja nikomu tyłka nie obrabiam, nie napisałam nic złego ani nieprawdziwego o Polakach. Tylko że obiektywnie wg mnie są mniej przystojni niż Niemcy. I mam prawo tak uważać. Ludzie są różni w każdym kraju. Wszyscy Niemcy których poznałam byli bardzo dobrze wykształceni, ambitni i kulturalni.nie zauważyłam cech które wymienilas. Oczywiście wierzę Ci ale nie wierzę też że wszyscy Niemcy tacy są. Na pewno młodzi ambitni lubiący podróżować mają większe aspiracje życiowe niż spanie i żarcie.

Gość gość
Dajcie spokój z tym bronieniem. Bronić można swojej siostry, żony czy dziewczyny. Nikt nie jest samarytaninem żeby she rzucać na imigrantów od tak. Widziałam niejedna sytuację agresji w komunikacji miejskiej np i jakoś dzielny polak się nie nalazł. Kiedyś jeden lump tłukl głową swojej kobiety o szybę i też żaden superpolak nie interweniował ale w necie sami prawi i odważni, śmiech na sali

Gość gość
Polak będzie takowa bronił a ona i tak polezie i ciapatemu du// py da , taka prawda.

Gość gość
Polacy są zakompleksieni i boli ich że często polki wola lub chwalą facetów innej narodowości. Nie mam na myśli ciapatych

Gość gość
Ukrainki tez są sliczne , zadbane i maja w sobie to cos, co facetów przyciaga, czego nie można powiedzieć o półkach . Du// py jak u hipopotama ze o całej reszcie nie wspomne;)

Gość gość
#o polkach

Gość gość
Polacy są zakompleksieni i boli ich że często polki wola lub chwalą facetów innej narodowości x Co ty nie powiesz :) zdecydowana większość facetów ma gdzieś to z kim jakaś tam polka się spotyka, możesz bzykać się z czarnym, żółtym, czerwonym i nawet z eskimosem, twoja sprawa i ta 99% polek woli polaków, tak samo jak niemcy wolą niemki, francuzi franzcuzki, itp... na ogół nieudacznicy szukają parterów innej narodowości bo w swoim kraju sobie nikogo nie potrafią znaleźć :)

Gość gość
Moj maz jest Niemcem i w zwiazku z tym znam wielu Niemcow, ozenionych z Niemkami albo z dziewczynami innych narodowosci. Uwazam, ze nie tylko sa przystojni ale sa tez swietnym materialem na meza. W zwiazkach panuje partnerstwo, nie ma jakis glupawych podzialow na meskie czy baskie prace. Sa bardzo bezposredni, mozna na nich polegac, nie bawia sie w glupie gry, nie zyja na pokaz, nie stosuja nigdy zasady zastaw sie a pokaz sie. Ogolnie fajni faceci i zazwyczaj bardzo wysportowani ale nie w stylu Polskich pakerow :D Niemcy wszedzie zapylaja na rowerach, lubia wedrowki a gorach i ogolnie spedzanie czasu na swiezym powietrzu. Imprezy robia nieskomplikowane, ludzie spotykaja sie na luzie a nie siedza godzinami przy suto zastawionym stole, ktory kobieta przygotowywala dwa dni naprzod wieczorem po pracy :O Nie ma porownania z Polakami choc oczywiscie jak wszedzie sa wyjatki.

Gość gość
Popieram przedmowce. Na obcokrajowców lecą tylko leniwe panie , spragnione luxusowego , leniwego stylu życia:D

Gość gość
Przedmowce z 17:59 dla jasności, bo ktoś mi się wdupil pomiedzy:D

Gość gość
Polki tylki jak hipopotamy? A to ciekawe bo większość która znam jest szczupła lub z minimalna nadwagą. Na pewno polki wyglądają lepiej niż polscy mężczyzni. Taak? A mi się wydawało że ludzie nie wiążą się ze względu na narodowość tylko ważniejsze sprawy. Pomijam jakieś inne względy np materialne ale łatwo o takie również w Polsce. Generalnie miłość nie wybiera. I nie wiem dlaczego dyskusja spadła na temat związków , uchodźców itd kiedy pisałam tylko o wyglądzie.

Gość gość
A ja to wszystko o czym tutaj piszecie mam centralnie i głęboko w ......dziękuje za uwagę:D