Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jakimi tekstami Widmo? O co ci chodzi? Nie mówi mi co mam robić i skoncz pisać głupoty, bo nie jestem gówniarą, którą możesz ustawiać Jprd. Brak słów. To mi kużwa nie pisz, że jak dzieciak się zachowuje. Do Ciebie brak słów wkurzyłaś mnie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To mi kużwa nie pisz, że jak dzieciak się zachowuje. Do Ciebie brak słów wkurzyłaś mnie i tyle. Chusteczkę? Ogarnij się w końcu i nie rycz mi tutaj 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chusteczkę? Ogarnij się w końcu i nie rycz mi tutaj Ty nie udawaj księżniczki to ryczał na Ciebie nie bedę Dobrej nocki cwaniaro Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Ty się babka nie ciesz, bo tutaj dramaty polskie w repertuarze teatralnym młodego widza się odbywają i płacz Nie wiem co robić, bo ręce mi opadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty nie udawaj księżnkczki to ryczał na Ciebie nie bedę Dobrej nocki cwaniaro Nie będę się z tobą kłócić, bo szkoda czasu. Nigdy Cię nie obrażałam, mimo, że ty po kieliszku wiele razy narażałeś mnie na niezręczność i hejty. A potem się dziwiłeś, że cię unikam i się nie odzywam. Jak mam się odzywać, kiedy nazywasz mnie cwaniarą i rządzisz, gdzie mam iść i co robić? Normalny ty jesteś? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 17 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: To mi kużwa nie pisz, że jak dzieciak się zachowuje. Do Ciebie brak słów wkurzyłaś mnie i tyle. zachowujesz sie jak 10 latek a łysa potrzebuje prawdziwego mężczyzny jak Bunia 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, suse napisał: zachowujesz sie jak 10 latek a łysa potrzebuje prawdziwego mężczyzny jak Bunia Na pewno nie jak twój Kotarba, który wiadomo co kazał robić ci za koszem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 1 godzinę temu Czarna polewka została rozlana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie będę się z tobą kłócić, bo szkoda czasu. Nigdy Cię nie obrażałam, mimo, że ty po kieliszku wiele razy narażałeś mnie na niezręczność i hejty. A potem się dziwiłeś, że cię unikam i się nie odzywam. Jak mam się odzywać, kiedy nazywasz mnie cwaniarą i rządzisz, gdzie mam iść i co robić? Normalny ty jesteś? Ja z Tobą też nie. Nigdy również Cię nie obraziłem wrecz przeciwnie, a faktem jest, że Widmo Cię tyrał nie ja. Nie musisz mi wierzyć i możesz unikać, ale przesadzasz teraz obrażając mnie i to grubo. To wszystko ode mnie Magda Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 0dbyt napisał: Czarna polewka została rozlana. Amen I idziemy spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 1 godzinę temu Skończyło się lawstory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja z Tobą też nie. Nigdy również Cię nei obraziłem wrećż przeciwnie, a faktem jest, że Widmo Cię tyrał nie ja. Nie musisz mi wierzyć i możęsz uniakć, ale przesadzasz teraz obreażając mnie i to grubo. To wszystko ode mnie Magda Popraw te błędy, przestań chlać i się kompromitować, bo żal patrzeć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 1 godzinę temu Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Popraw te błędy, przestań chlać i się kompromitować, bo żal patrzeć... Ok, nie jestem idealny, ale nie jest ...ą ... Pogadaj sobie z Boni którą masz za nic podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 1 godzinę temu Jesteś zdziecinnialy totalnie. Żeby nie powiedzieć gorzej. Amancie z bożej łaski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ok, nie jestem idealny, ale nie jest ...ą ... Pogadaj sobie z Boni którą masz za nic podobno. I znowu rozkazy jak w wojsku. Jprd jest gorzej niż myślałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I znowu rozkazy jak w wojsku. Jprd jest gorzej niż myślałam Widocznie wolę posługiwać się bronią niż Tobą także daj mi spokój Wypiłem fakt, nie musisz mi dogadywać. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 17 Napisano 1 godzinę temu I się łysa sekutnica odplaciła kudłatemu za dobre słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 17 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 0dbyt napisał: Jesteś zdziecinnialy totalnie. Żeby nie powiedzieć gorzej. Amancie z bożej łaski. Co w niczym nie przeszkadzało, ze na początku jej się podobało, że wreszcie ma adoratora a wyżyła się na biednym upoślaku dopiero jak inni zaczeli kręcic bekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Co w niczym nie przeszkadzało, ze na początku jej się podobało, że wreszcie ma adoratora a wyżyła się na biednym upoślaku dopiero jak inni zaczeli kręcic bekę Do zarzygu już te odgrzewane dramy naprawdę. Nic nowego a ja znudzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Widocznie wolę posługiwać się bronią niż Tobą także daj mi spokój Wypiłem fakt, nie musisz mi dogadywać. Zawsze pijesz. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze pijesz. Dobranoc. Nie znasz mnie osobiście, więc nie oceniaj pochopnie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Ale nędza i rozpacz ten sragetti Nie dziwię się, że szynszyla kopnęła w doopa lajze xD Co za nędza i rozpacz. Boże widzisz a nie grzmisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamÊlcię napisał: Ale nędza i rozpacz ten sragetti Nie dziwię się, że szynszyla kopnęła w doopa lajze xD Co za nędza i rozpacz. Boże widzisz a nie grzmisz Ty za życzenie śmierci ludziom tutaj dostaneisz taki w... od losu, że Ci namiotowy bokiem wyjdzie Zobaczysz na własne oczy co to strach. A teraz szczekaj na mnie do rana .... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze pijesz. Dobranoc. Sam spędza święta? byś dała mu odrobinę szczęścia nawet pisanego. Ty niedobra, liczę na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu A zdychaj srakaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Pijak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 436 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, KochamÊlcię napisał: A zdychaj srakaron Ty zdechniesz pierwszy za to jak mi życzysz i innym. ...ony ... yebany Ty Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 267 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A co tutaj się odwala. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamÊlcię 2 Napisano 1 godzinę temu Nie jesteśmy na ty w ogóle, więc hamuj się frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach