Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelyna123456789

Ewelina w krainie erotyki...

Polecane posty

Gość Evelyna123456789

Otwieram temat do dyskusji na temat erotyki kobiet w różnym wieku, proszę o opisanie: wiek i co was kręci, np. ubiór,, miejsce, dodatki... ja 22 lata, kręci mnie lateks, kolczyki, szpilki i pończochy. miejca... podłoga, stół, garaż lub jakieś ruiny.

Gość Ewelina123456789
Kasia pisz!

Gość kat876
Mnie natomiast kręcą przebieranki i odgrywanie różnych scen np. czerwony kapturek i wilk - lat 26

Kobiety , dziewczęta nie krepować się, piszcie co was podnieca :... dopiero dwie osoby się wypowiedziały :)

Gość Evelyna123456789
podniecają mnie gumowe penisy i wytryski na twarz ale też jak facet robi mi kupke na twarz

Gość ewelina123456789
Szk********eszyyyyynyyy się podszywają. powinieneś się nie podszywać a wszywać i to sobie esperal drobnomiejski pijaczku. Podszywem podbudowujesz swoje niedowartościowane ego? Boooya

Gość bella  86
Nie jest nudny to temat na czsie.

Gość gość
Całkiem nie nudny Eve, tylko ludzie rżną się po bożemu , pod kołdrą przy zgaszonym świetle i chętnie poczytają lub nadstawią uszy , niż cokolwiek napiszą, bo nie mają co. Standard: kręci ich sąsiadka lub sąsiad, ewentualnie szwagierka, duże kootasy lub tzytze, stringi to lux fanaberia, dmuchana lala na wystawie sex shopu. Hm... poczekaj może jednak kilka ciekawych osób tu zajrzy....lub kilku fantastów coś wymyśli.

Be the f****n' way; Faceci lubicie dziewczyny które mają kolczyki w miejscach intymnych? i czy wulgarne dziewczyny w mocnym makijażu i szczupłe was kręcą?

Problemem jest że ludzie w realu właśnie wstydzą się szukać nowych doznań i doświadczen. Masz rację że pod kołderka, bez swiatła. Może ja jestem dziwna ale jeśli coś się zrodzi w głowie i jest w granicy... nie zwyrodnialstwa można tego spróbować. Namówić żone by to zrobić na trawie czy żeby ubrała jakies przebranie. XXI wiek a czytając o depilacji oczy mi wyszły, kobiety się nie depilują... 80% ludzi za seks uważa sam akt a nie równie pyszna otoczke z atmosfery, gry wstępnej czy zabaw erotycznych. Wola ,, tej maryśka zadrzyj no kiece. stary szajeju żeś się najadł oj maryśka gaś swiece i się wypnij" szmartfony, laptopy a w łózku nadal aktualni ,,chłopi"

Gość gość
Zgrabne dziewczyny o szczupłych biodrach i pulchnych pupach, to całkiem nie sprzeczność, i sportowej sylwetce. Z odrobiną wyuzdania, bez zwyrodnialstwa, tak jak piszesz. Ozdoby w miejscach intymnych to kwestia samopoczucia kobiety,jeśli dobrze z tym się czuje, to mi to nie przeszkadza,ewentualnie może być dodatkowym pieprzykiem.

Gość gość
Eve, czy ta ozdoba cię kręci? Tylko u niej, czy myślisz o czymś podobnym? Wszystko, co służy zdrowemu podnieceniu a nie szkodzi zdrowiu i nie jest obsceniczne, jest do spróbowania. Jak czegoś nie zrobisz a byś chciała, to zawsze pozostanie niedosyt niespełnienia.

Kręci mnie dlatego że jest niestandardowe. Oczywiście Kat bardzo mi się podoba, omijając charakter jest mega zgrabna. Wydaje się taka grzeczna a potrafi zaskoczyć. a ten kolczyk zaskakuje i przełamuje jej grzeczność na swój sposób.

Gość gość
Eve, jak jest z twoją seksualnością? Faceci? Faceci i kobiety? Kobiety?

kiedyś faceci, później kobiety i faceci, następnie kobiety a teraz sama dla siebie jestem takim obiektem dopóki jakieś nie znajde:)

Gość gość
Czy wolna kobieta bi?