Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxyzvvv

narzeczona plus tesciowa, pakiet

Polecane posty

Gość 11gość
Do autora Jeśli tylko Ciebie stać to należy iść na swoje.Absolutnie żadnego wspólnego mieszkania.Młodzi powinni mieszkać osobno bez względu na to jakie warunki mają rodzice czy teściowie. Moja córka jak wyszła za mąż zamieszkała z mężem na swoim.Kupili wspólnie przed ślubem domek,wyremontowali .Pomogli rodzice zarówno z jednej jak i z drugiej strony a i młodzi mieli też oszczędności + kredyt.Zarówno córka jak i zięć są na SWOIM a to bardzo ważne.Mimo że my posiadamy dom jak i rodzice zięcia ale byliśmy wszyscy za tym aby młodzi szli na swoje .Żeby nie wiem jakie panowały warunki czy atmosfera to zawsze u kogoś jesteś gość . Powodzenia

Gość Gosc22
G

Gość Milosnerozterki
A wiec tak z jednej strony mamy gotowy obiadek, posprzatane mieszkanie i korzysci materialne. Z drugiej zas strony poczucie odosobnienia, skrepowanie, brak poczucia swobody i intymnosci. A wiec kto mowi o uczuciach? Wedlug mnie autor tej wypowiedzi ;) To Jego kobiecie predzej mozna zarzucic brak poszanowania dla Jego uczuc. Co powinienes zrobic ? To zalezy co jest dla Was wazniejsze - urocze chwile we dwoje , poczucie swobody i niezaleznosc a moze korzysci materialne i mniejszy zakres obowiazkow ( tesciowa pomoze) a wiec tez wiecej czasu dla siebie? Moze warto tez poglebic relacje z tesciowa, tak by w jej towarzystwie czuc sie swobodnie i byc soba ? Wkoncu jestescie rodzina:) Mysle ze mieszkajac pod jednym dachem zacisniecie wiezi rodzinnych jest bardziej prawdopodobne a Twojej dziewczyna napewno to doceni.