Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Netto jest oblężone przez starsze osoby?

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też to zauważyliście? Nieważne o jakiej porze dnia, w Netto jest tłum starszych osób, w innych marketach tego nie zauważyłam. W jakim mieście bym nie była, wszędzie jest tak samo

Gość gość
Pewnie z tego samego powodu co kafeteria przez pasztety i nieudaczników wszelkiej maści

Gość gość
bo w netto są tanie sztrucle ze sliwkami:-P

Gość gość
moze ci chodzi o makrety o małej powierzchni? Bo w biedronce tez jest sporo starszych osób. Moze to dlatego, ze tego typu sklepy sa w miescie, prawie wszedzie, tańsze od delikatesów, a zarazem b wygodne, bo nie trzeba sie tyle nałazic, mozna robic zakupy co dzien i nie zajmuja duzo czasu, starsze osoby czesto juz nie prowadza saochodu i nie zrobia zakupów raz na tydzien bo za duzo dzwigania

Gość arii
Ale idiotyczny temat i żałosny . Jestem ciekawa gdzie ty będziesz robić zakupy na starość . A ty też kiedyś będziesz stara. Boże co za idiotka

Gość gość
nie rozumiem, dlaczego wyzywasz autorke od idiotki?? Bo jest dociekliwa? Tez czesto sie zastanawiam, dlaczego w niektórych miejscach jest wiecej osób z róznych grup społ. i nie wiem co w tym idiotycznego??

Gość arii
Śmiać mi się po prostu chcę , to autorka co miała na myśli że starsi ludzie nie mogą nigdzie wychodzić wiem a może niech ktoś stworzy sklep dla seniorów to nie będą przeszkadzać . A co do twojej wypowiedzi od kiedy dzieli się ludzi każdy ma prawo być gdzie chce

Gość arii
A to nie są czasy kiedy dzieliło się ludzi , każdego trzeba szanować

Gość gość
A czy ja gdzieś powiedziałam, że mi to w jakiś sposób przeszkadza? Nie, w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Po prostu mnie to zawsze ciekawiło :D Idź wylać swoje frustracje gdzie indziej

Gość gość
A to nie są czasy kiedy dzieliło się ludzi , każdego trzeba szanować x x o kurfa, ale jestescie tępe. Czyli socjologia, która bada rózne reakcje ludzi wg grup społecznych to zło? Ja nie pisze o dzieleniu w znaczeniu negatywnym, i w wypowiedzi autorki tez nie widze nic negatywnego. Jakbym zadała pytanie, dlaczego mezczyzni np. wola jezdzic w samochodach o niskim zawieszeniu, podczas gdy kobiety lubia siedziec wysoko, to jestem niemoralna, bo dziele ludzi na grupy? To jest wasza interpretacja, ze starsi ludzie musza przeszkadzac, zauwazcie, ze ona nic takiego nie powiedziała.

Gość arii
Nie muszę nic wylewać dobre hehe zanim coś napiszesz to prze myśl to , bo to dobrze tobie nie wychodzi. Trzeba myśleć co się pisze