Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeprowadzka zagraniczna

Polecane posty

Gość gość

w związku ze zmianą sytuacji zawodowej przeprowadzam się na rok do Francji i tu się zaczyna problem no bo jednak mam trochę życia do zabrania ze sobą a przecież nie właduje tego do samolotu.. czy właduje? jak ja mam większy dobytek przewieźć?

Gość Princessinthesky
Jest dużo firm które zajmują się przesyłkami za granicę. Pogoogluj

Gość gość
Możesz wynająć garaż na rok z góry lub magazyn na swoje rzeczy. Są firmy które wożą rzeczy do Anglii, Francji prywatnie za pieniądze od kilograma. Możesz też pojechać samochodem i zabrać rzeczy ze sobą

Gość gość
Nie ma za co.....

Gość gość
nie no samolotem to raczej chyba nie da rady ;) zatrudnij sobie firmę są przecież też takie które przeprowadzają po całej Europie nie tylko w Polsce jak np. ppuh partner :)

Gość alicjazkrainy
Na Twoim miejscu zaczęłabym szukać wśród firm zajmujących się przeprowadzkami zagranicznymi tego typu http://www.transport-szwajcaria.pl/. Najlepiej porównać kilka ofert i wybrać najlepszą. Firmy takie zajmują się pakowaniem, zabezpieczaniem rzeczy, demontażem i montażem mebli i większych przedmiotów.

Gość Give Your Box
Albo znaleźć kierowcę busa czy samochodu dostawczego, który jedzie akurat w tym samym kierunku. Jeśli ma miejsce na pace, to na pewno chętnie przewiezie coś przy okazji i dzięki temu dorobi do paliwa. Zajrzyjcie do Give Your Box, to taki blablacar dla paczek. Wpisujesz skąd i dokąd chcesz przesłać paczkę, i znajdujesz kierowców, którzy jadą w tym samym kierunku. Zdzwaniacie się, umawiacie cenę i datę i załatwione. W razie pytań dzwońcie do nas lub piszcie do nas na maila lub na Facebooku

Gość Kayyek13
czy ktoś może korzystał przy przerowadzce do Anglii z pomocy firmy Eurospedycja?

Gość Kamil00
Eurospedycja jest okej. Cenowo nie wiem czy najtaniej, ale w sumie przy przeprowadzce zagranicznej lepiej nie oszczędzać, żeby majątku niestracić. Tu zaufanie i dośiadczenie jest potrzebne i ludzie, którzy krótko mówiąc znają się na swojej robocie.