Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja klaty i plecow dla faceta jaka metode wybrac dla trwalego efektu?

Polecane posty

Gość gość

depilacja klaty i plecow dla faceta jaka metode wybrac dla trwalego efektu?

Gość gość
Laser.

Gość gość
pumeks

Gość gość
odradzam laser bo rozwala komórki Jacksonowi goili nos laserem po każdej operacji i w końcu mu odpadł.

Gość gość
Znów ta c***a w rurkach :classic_cool: jaja sobie ogol :D

A ty mózg ...ja też się golę na klacie i ramionach jak tego nie zrobię skóra jest w tragicznym stanie. Kiedyś też tak myślałem bo to nie męskie.Teraz wiem ,że byłem głupi i wyglądałem tragicznie.

Gość gość
Gdyby do waszej świadomości dopuszczono informację dlaczego Michael nie miał nosa to wpłynęłoby to negatywnie na rynek laserów z którym wiąże się cały biznes medycyny estetycznej i nie tylko. Michael miał liczne operacje-to prawda -Ale to nie od licznych operacji odpadają nosy! -To od szybkości ich wykonania do całkowitego wygojenia się do których wiadomo że Michael wraz ze swoimi pieniędzmi miał pierwszeństwo. -Jednak lasery mają zgubny wpływ na ludzki komórki w dłuższej perspektywie czasowej powodują ich całkowity rozpad:( to przestroga dla was by wystrzegać się laserów! Tak to prawda! Po 10/15/20 latach od naświetlania się laserem może odpaść ta część ciała która była ,,leczona" Nie bez powodu mówi się że cierpliwość to cnota i nie warto niczego przyśpieszać nawet jeżeli czas to pieniądz. Zdecydowanie powinniśmy odejść od laserów!

Gość gość
jak dlugo utrzymuja sie efekty takiej depilacji laserem lub woskiem?

Gość gość
Ja długo namawiałam mojego męża na depilację. Wybraliśmy metodę depilacji laserowej w tym gabinecie www.laserestetic.pl. Szybko nie trzeba było czekać na rezultaty po zabiegu.