Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak idzie do więzienia

Polecane posty

Gość gość

hej. Niedawno zamieszkałam z chłopakiem (jakies 3 miesiące temu) jesteśmy razem tylko 4 miesiące ale znamy sie okolo 3 lata... Nie cały rok temu, ten głupol postanowił zjechać autem z górki pod dom( jakies 300m) tylko, ze była zima i lód, a on oczywiscie był po paru piwkach. Nie ma blisko jego domu żadnych sąsiadów, wiec wiedział ze jeśli cos sie stanie to tylko jemu. Tylko, ze oczywiscie nie wychamowal i auto poleciało na łąkę, sturlało sie i wpadło w drzewo. Dalszy sasiad (500-600m) zadzwonił na policję no i oczywiscie on dostał wyrok. Starał sie o elektroniczna kontrole ale mu nie przyznali... I teraz idzie siedziec na 3 miesiące... Mowi mi, ze boi sie, ze ja go zostawię, jest strasznie wesołym chłopakiem a teraz chodzi struty, zamiast cieszyć sie mna, dopóki możemy. Nie wiem jak mam mu udowodnić, ze nigdy nie zrobiłabym nic co mogłoby go skrzywdzić jak on bedzie siedział. 3 miesiące to nie jest az Tak długo, kocham go i chce mu jakoś pomoc ale sama nie wiem jak...

Gość gość
Ja siedziałem miesiąc niesłusznie skazany i ledwo wytrzymałem wśród tych patoli i recydywistów.

Gość gość
Jest az tak źle? My na szczęście mieszkamy w Norwegii, takze w więzieniu bedzie miał dobrze, jemu tylko i wyłącznie chodzi o to ze boi sie, ze ja mu nagle napisze, ze to koniec... Normalnie wtf.

Gość gość
W Norwegii nie wiem jak jest. W Polsce w każdym bądź razie patola. 6 osób w jednej celi, siedzisz on stop zamknięty i jedyna rozrywka to telewizor o ile jest. I dla kogoś normalnego, czy niesłusznie skazanego, to towarzystwo raczej nieprzyjemne.

Gość gość
Masz chlopaka kryminaliste. Nic tylko pogratulowac wyborow zyciowych.

Gość gość
20:12 weź nie p*****l. Do więzienia łatwo iść za byle bzdety.

Gość gość
20:12 weź nie p*****l. Do więzienia łatwo iść za byle bzdety. buahahahahaha, no naprawdę, ale popatrz no chłopcze, tylu ludziom jednak się taka przygoda nie przytrafia

Gość gość
ja kiedys miałam sprawe o zakup pirackich płyt przez internet, i mi proponował prokurator zeby sie dobrowiolnie poddac kaze pół roku wiezienia, niby w zawiasach, dostałam tez dozór policyjny. Jak ktos mysloi, ze do paki nie mozna trafic za bzdety, to po prostu nie ma pojecia o swiecie

Gość gość
Więzienie jest bardzo złe, dobry człowiek może się tam wykończyć psychicznie.

Gość gość
Mi to nie przeszkadza, ze ktoś mi powie ze moj chłopak to kryminalista:D chciał zjechać z parkingu pod dom, głupio zrobił bo wiedzia, ze był po wypiciu. Wiem, a nawet jestem pewna, ze nigdy w innej sytuacji nie wsiadłby po wypiciu do auta. I wiem jak teraz tego zaluje:) kocham go, i w każdej sytuacji mu pomogę. Przydarzył mu sie głupi wypadek, nikomu nic sie nie stało, teraz musi odsiedzieć swoje i trudno. Ale nazywanie go kryminalista to troszke przesada moim zdaniem :)

Gość gość
Głupia p***a jestes, jak kogos zabije to tez z nim bedziesz bo go kochasz? Przejrzyj na oczy i jak tylko pójdzie siedziec to sie spakuj i spoerdzielaj gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
Przeciez on nikogo nie skrzywdził, jest wspaniałym czlowiekiem, uprzejmym, czułym i kochajacym. I napewno nigdy nikogo nie zabije... ;)

Gość gość
hehe w norwegii wiezienie jest lepsze niz wczasy pracownicze w Polsce moze bedzie mial breivika w wiezieniu ;)

Gość gość
Breivika nie bedzie miał, bo idzie do więzienia gdzie siedzą ludzie, którzy spowodowali wypadek, ukradli cos itp. Nie ma tam ludzi którzy kogos zabili ;) zreszta 20 km od nas wiec nie bede miała daleko :)

Gość gość
No to rzeczywiście tragedia, ma sie czym przejmować :/

Gość gość
No to mu powiedz ze nie ma sie czym martwić i tyle co za problem

Gość gość
P******a jestes... Tyle w tym temacie.

Gość gość
Jestem poerdolnieta bo kocham mojego chłopaka ? :D ha ha

Gość gość
rzygam :)

Gość gośćUnoDue
Nie martw sie tak,bo nmapewno to nie bedzie wiezienie o zaostrzonym rygorze. Za takie przestepstwa zamykaja w zakladach "otwartych". Na jego szczescie nikomu nic nie zrobil. W takich zakladach nie siedza typowi kryminalisci a osoby ktore nie sa z natury grozni ale sobie przeskrobali wiec pupy mu nie przeczyszcza ;)

Gość gość
11:36, bzdura, ja byłem w zakładzie zamkniętym przez miesiąc, wśród osób karanych za pobicia, wielokrotne kradzieże i rozboje, czyli w bardzo kryminogennym środowisku. Sam zostałem niesłusznie skazany i to nie za przestępstwo, ale za wykroczenie, a wsadzili mnie do paki, ponieważ uchylałem się od postanowienia sądu. Ale może w Norwegii jest inaczej i chłopak nie trafi za taką pierdołę do kryminalistów.

Gość gość
Ktoś chce coś więcej wiedzieć, chętnie odpowiem.

Gość gośćJakaBzdura
Sasiad za alimenty siedzial w zakladzie otwartym. Moze za wykroczenie siedziales z kryminalistami ale nie powinienes wg mnie. Nie znam sie dokladnie na prawie,ale skoro mozna siedziec w domu z bransoletka na nodze za wykroczenie to raczej za te same wykroczenie nie powinno sie siedziec z kryminalistami,mordercami,ludzmi z odchylami,aspolecznikami. Wg mnie powinienes sie jakos odwolywac czy prosby pisac o przeniesienie. Nawet w USA nie trzymaja razem typowych kryminalistow z tymi co wykroczenie popelnili jakies.

Gość gość
Zastanawia mnie jedno, moj obecie maz kiedys chlopak tez odpierdzielil podobna akcje i zabrali mu prawko i dali zawiasy. Przeciez twoj nikogo nie zabil ani nie spowodowal uszczerbku na zdrowiu. Dziwne to ze od razu go do wiezienia biora. Moze kiedys tez jezdzil po kilku piwach ?

Gość Franek Wiraha
do euphory666 ten twój skurwie/l to ma szczęście ze nie zabił kogoś mi bliskiego. jak tylko by wyszedł to by zeszedł. takich chwastów pijaczków to trzeba eksterminować. pomyśl o bliskich tej osoby którą te ch/uj zabił.

Gość gość
gość dziś ] Może w Norwegii mają ostrzejsze przepisy względem osób, które prowadzą po spożyciu. ;)

Gość gość
Nic nie zrobił ale mógł zrobić. Wy nie możecie im przemówić do głow żeby nie pili jak wsiadają za kółko

Gość gość
musial byc niezle narąbany. Sasiedzi daleko, ale kto komu zabroni isc sobie na spacer dalej, mogl kogoś przejechac , bo lód Nieodpowiedzialny, nie myslący , slabo rokuje niestety. kiepskie tłumaczenie,ze jak sie stanie, to tylko jemu. Samobojca? chcialby ,zebys sie niem opiekowała do konca zycia? nie wiem, gdzie facet ma rozum.

Gość Rybcia235
Wez k***a nie slychaj tych bzdur Co pisza bo jak ktos jest normalny i wporzadku to zawsze sobie poradzi i sie dogada!!! Normalne ze sie boi ze Cie straci...3mies zleci jak pare dnia, napewno sie czegos nauczy i doceni co ma...zreszta kazdy moze glupoty popelnic i ma do tego prawo jestesmy tylko ludzmi a prawdziwy czlowiek moze tylko zrozumiec drugiego czlowieka i nie slychaj tego Gosc bo jak czytam jego glupoty to az mi sie cisnienie podnosi bo chyba ktos go kiedys bardzo skrzywdzil ze teraz wszystkim utrudnia na sile!!!