Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweluss

Dziewczyny czy liczy się ilość panienek przed wami ?

Polecane posty

Tak jak w tytule, ciekawi mnie to czy zwracacie uwagę na to z kim wasz partner uprawiał sex przed tym jak się poznaliście.

Gość gość
tak .. Dla mnie im więcej tym gorzej :)

Gość gość
Tak, im mniej tym lepiej. Żadna normalna kobieta nie chce puszczalskiego fagasa, który mózg nosi w gaciach

Gość gość
Im mniej tym lepiej :)

Gość gość
one przepadają szczegolnie za tymi co zaliczają

Gość gość
Jesli zarywal panienki na kazdej imprezie i co troche inna,to oczywiscie. Z takim mezczyzna nie zwiazalabym sie osobiscie

Gość gość
jak byłam młodsza i nie miałam za bardzo doświadczeń to bardzo, wręcz brzydziłam sie facetów z większą ilością na koncie i nigdy bym sie takiemu nie dała dotknąć. A tak po 30-ce mi przeszło mimo że sama miałam tylko 2 partnerów to wiem, ze różnie się ludziom układa i odpadają u mnie tylko faceci z naprawdę dużym przerobem i tacy, którzy naprawdę brali byle co. Bardziej też zwracam uwagę na to jak mówią o byłych, czy z szacunkiem czy bez itp.

Gość gość
Im więcej przed poznaniem mnie, tym większa szansa, że chłopak ma problemy z kontrolowaniem siebie i z poczuciem własnej wartości. Dlaczego? Ponieważ człowiek, który nie ma problemów z wizją własnej osoby nie musi udowadniać jaki jest z***bisty zaliczając nie wiadomo ile lasek. Nie chciałabym faceta z takimi problemami.

Gość gość
Do: gość dziś "one przepadają szczegolnie za tymi co zaliczają" jestem kobietą i mdli mnie jeśli facet ma dużo lasek za sobą, "łatwy" mężczyzna jest u mnie skreślony

Gość gość
mezczyzna nie jest dzikwą żeby być trudny

no dobrze, trochę odpowiedzi jest, więc chodzenie do dwóch dziwek będzie lepsze od "zaliczenia" 10 panienek ? :)

Gość gość
wszystko jest ok jesli kobieta nie jest dziwką

pominąć kwestię pieniędzy i jest normalną dziewczyną, nikt nie wie co w nocy robi i z iloma w tygodniu

Gość gość
gość dziś mezczyzna nie jest dzikwą żeby być trudny haha, który nie jest to nie jest

Gość niekochana kochanka
mój kochanek miał bardzo dużo kobiet, dzięki temu wiedział jak mi dogodzić :P gorzej jeśli chodzi o partnera, wolalabym nie wiedzieć ile miał kobiet, na szczęście nie mam